Η Ελένη Χατζίδου μιλά για την... αμνησία που παθαίνουν όλοι στο Survivor -«Δεν θυμόμουν ονόματα συνεργατών μου» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ελένη Χατζίδου μιλά για την... αμνησία που παθαίνουν όλοι στο Survivor -«Δεν θυμόμουν ονόματα συνεργατών μου» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το survivor απαιτεί από τους συμμετέχοντες και γερά νεύρα αλλά και γερούς οργανισμούς.

Δεν είναι τυχαίο ότι πριν μπουν στο παιχνίδι οι παίκτες υποβάλλονται σε εξονυχιστικές ιατρικές και ψυχολογικές εξετάσεις.

Η πείνα και η σκληρή προπόνηση σίγουρα τους φτάνουν στα άκρα. Χάνου κιλά και μετά την έξοδό τους από το παιχνίδι χρειάζονται ένα μικρό διάστημα μέχρι να επανέλθουν.

Η Ελένη Χατζίδου μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή περιέγραψε ένα προς ένα όλα όσα αντιμετώπισε μετά την έξοδό της από το παιχνίδι. Η περίοδός της είχε διακοπεί και ακόμη, όπως λέει δεν έχει επανέλθει, χρειάστηκε να πάρει χάπι. Την τσίμπησε ένα κουνούπι που μάζεψε πύον το οποίο έτρεχε νερό και για αυτό πίνει αντιβίωση. Εχει οξεία τενοντίτιδα, ο γιατρός της φοβήθηκε για μηνίσκο αλλά ευτυχώς όπως λέει δεν ήταν. Μέσα στο παιχνίδι από την αφαγία είχε τεράστια κενά μνήμης, δεν θυμόταν τα ονόματα ανθρώπων με τους οποίους συνεργαζόταν το τελευταίο διάστημα. Και τέλος είχε σοβαρό πρόβλημα με το δέρμα της καθώς ο ήλιος, όταν δεν έβρεχε, έκαιγε πολύ. Και για αυτό, όπως εξήγησε έκανε μεσοθεραπεία με βιταμίνες, όχι με υαλουρανικό γιατί πρήζει το πρόσωπο. Συν, σε όλα αυτά, ότι είχε ένα μικρό προβληματάκι και θα χρειαστεί να βγάλει ένα πολυποδάκι.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Χατζίδου Survivor survivorGR survivorGR Survivorgreece
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ