Η Πάρις Χίλτον θέλει ένα νυφικό που να θυμίζει πριγκίπισσα της Disney - iefimerida.gr

Η Πάρις Χίλτον θέλει ένα νυφικό που να θυμίζει πριγκίπισσα της Disney

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρόταση γάμου από τον Κρις Ζίλκα στην Πάρις Χίλτον έγινε κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού ταξιδιού στο Άσπεν του Κολοράντο πέρυσι και το μονόπετρο ήταν ένα από τα μεγαλύτερα που έχουμε δει ποτέ.

Το αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων δαχτυλίδι αρραβώνων, ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη όσον αφορά στο τι να περιμένουμε από τον γάμο.

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on Mar 21, 2018 at 11:40am PDT

Η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε χθες στο περιοδικό «People» πως ενώ βρίσκονται στα αρχικά στάδια του σχεδιασμού του γάμου, γνωρίζει ακριβώς τι είδους νυφικό ψάχνει. «Είναι πολλά τα πράγματα που πρέπει να γίνουν» είπε η Χίλτον. «Αυτή τη στιγμή, προσπαθούμε να ορίσουμε ημερομηνία, να βρούμε μέρος και το νυφικό μου. Σίγουρα θέλω να είναι πολύ μαγικό. Λατρεύω τα vibes από τις πριγκίπισσες της Disney».

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on Feb 26, 2018 at 12:21pm PST

Κι όσο θα περιμένουμε να δούμε σαν ποια πριγκίπισσα θα έχει ντυθεί στο γάμο της, να αναφέρουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η πλούσια κληρονόμος εκφράζει την αγάπη της για τα παραμύθια της Disney. Πρόσφατα είχε τραβήξει μία selfie που ήταν ντυμένη σας «Ωραία Κοιμωμένη», ενώ σε άλλη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram δίνει μια σέξι πινελιά στην Χιονάτη.

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on Feb 26, 2018 at 6:07pm PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρίς Χίλτον Disney πριγκίπισσα γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ