Το δερμάτινο μπουφάν της Αμάλ Κλούνεϊ σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχουμε όλες στην ντουλάπα μας [εικόνες] - iefimerida.gr

Το δερμάτινο μπουφάν της Αμάλ Κλούνεϊ σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχουμε όλες στην ντουλάπα μας [εικόνες]

Η Αμάλ Κλούνεϊ στη Νέα Υόρηκ. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν μέχρι τώρα πιστεύατε πως τα δερμάτινα μπουφάν δεν είναι το κατάλληλο πανωφόρι για να πάτε στη δουλειά, η Αμάλ Κλούνεϊ θα σας αλλάξει γνώμη.

Η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων εμφανίστηκε με δερμάτινο σε ένα επαγγελματικό ραντεβού στη Νέα Υόρκη.

Το δερμάτινο μπουφάν της Αμάλ Κλούνεϊ σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχουμε όλες στην ντουλάπα μας [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Βάζοντας τη δική της πινελιά σε ένα κλασικό παλτό, η Κλούνεϊ εμφανίστηκε με ένα δερμάτινο μακρύ μαύρο παλτό με ζώνη και σουέντ καμηλό μανίκια. Διατηρώντας το υπόλοιπο λουκ πιο μίνιμαλ, φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα και ένα ζευγάρι σουέντ γόβες.

Όσον αφορά στα αξεσουάρ, η δικηγόρος επέλεξε μια μαύρη δερμάτινη τσάντα σε ένα χέρι και ένα φάκελο στο άλλο. Συμπληρώνοντας την μίνιμαλ εμφάνιση, άφησε τα κυματιστά μαλλιά της κάτω.

Για μια επαγγελματία υψηλού προφίλ, που συνήθως φορά κομψά κοστούμια και φορέματα στη δουλειά, το δερμάτινο παλτό ήταν μια απροσδόκητη στιλιστική νίκη για την Αμάλ.

Το δερμάτινο μπουφάν της Αμάλ Κλούνεϊ σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχουμε όλες στην ντουλάπα μας [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η οικογένεια Κλούνεϊ βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς συμμετείχαν στην μεγαλειώδη διαδήλωση για την οπλοκατοχή στην Ουάσινγκτον.

Πριν την πορεία, το ζευγάρι ανακοίνωσε πως θα δώριζαν 500.000 δολάρια στην αιτία – μια δωρεά στην οποία αποφάσισαν να συνεισφέρουν και πολλές άλλες προσωπικότητες, όπως η Όπρα Γουίνφρεϊ. Η δωρεά έγινε με τα ονόματα των διδύμων, Έλλα και Αλεξάντερ, ανέφερε στη δήλωση ο Τζορτζ Κλούνεϊ:

«Η Αμάλ κι εγώ έχουμε εμπνευστεί τόσο από το θάρρος και την ευγλωττία αυτών των νέων ανδρών και γυναικών από το Γυμνάσιο Stoneman Douglas. Η οικογένειά μας θα είναι εκεί στις 24 Μαρτίου για να σταθεί στο πλευρό αυτής της απίστευτης γενιάς νέων από όλη τη χώρα, και στο όνομα των παιδιών μας, Έλλα και Αλεξάντερ, δίνουμε 500.000 δολάρια για να συνεισφέρουμε σε αυτό το πρωτοποριακό γεγονός. Η ζωή των παιδιών μας εξαρτάται από αυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αμάλ Κλούνεϊ δερμάτινο παλτό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ