Bentley: Στα πλάνα μια μεγάλη ηλεκτρική λιμουζίνα - iefimerida.gr

Bentley: Στα πλάνα μια μεγάλη ηλεκτρική λιμουζίνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Bentley σκοπεύει να μπει δυναμικά στην ηλεκτροκίνηση, έχοντας ήδη ανακοινώσει πως από το 2025 τα μοντέλα της θα έχουν και ηλεκτρικές εκδόσεις.

Ταυτόχρονα προγραμματίζει και μια μεγάλη ηλεκτρική λιμουζίνα που θα είναι η ναυαρχίδα της και η οποία βρίσκεται ήδη στα πρώτα στάδια της σχεδίασής της. Η βάση της θα είναι το πλαίσιο και τα μηχανικά μέρη της Porsche Mission E, που θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του 2019.

Με το νέο αυτό ηλεκτρικό μοντέλο η Bentley θέλει να αλλάξει την όποια συντηρητική της εικόνα, ενώ την ίδια στιγμή το γερμανικό γκρουπ της Volkswagen στο οποίο ανήκει θα μπορεί να κάνει τις απαραίτητες οικονομίες κλίμακας, προκειμένου το νέο μοντέλο να είναι επικερδές για την εταιρία.

Bentley: Στα πλάνα μια μεγάλη ηλεκτρική λιμουζίνα | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου σχεδιασμού της μάρκας Stefan Sielaff η ηλεκτρική Bentley θα πρέπει να έχει μια σπορ αίσθηση σε συνδυασμό με κορυφαία πολυτέλεια. Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι δεν θα πρόκειται για ένα SUV καθώς το πνεύμα του μοντέλου εκφράζεται καλύτερα με ένα μεγάλο σεντάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ηλεκτρική λιμουζίνα Bentley
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ