Ο Τζίμι Κίμελ έκανε κολονοσκόπηση on camera- «Η κάμερα θα πάει εκεί που δεν έχει πάει καμιά» [βίντεο]

Το πιο απρόσμενο πράγμα αποφάσισε να κάνει ο διάσημος παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ on camera, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έγινε 50 χρονών και αποφάσισε να κάνει αυτό που κάνουν όλοι σε αυτή την ηλικία, δηλαδή κολανοσκόπηση.

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, αποφάσισε να μοιραστεί μία τόσο ιδιωτική στιγμή με όσους παρακολουθούν την εκπομπή του, θέλοντας έτσι να ενθαρρύνει τον κόσμο να κάνει την συγκεκριμένη εξέταση.

Μαζί του βρέθηκε η δημοσιογράφος και φίλη του Κάτι Κούρικ, η οποία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με αυτό το θέμα, καθώς ο άνδρας της πέθανε από καρκίνο του παχέος εντέρου σε ηλικία 42 ετών.

Μάλιστα, η Κούρικ είχε κάνει και η ίδια την συγκεκριμένη εξέταση μετά τον θάνατο του άνδρα της, η οποία μεταδόθηκε live στην τηλεόραση με αποτέλεσμα να σημειωθεί αύξηση κατά 20% στην συγκεκριμένη εξέταση. Ετσι ο Κίμελ αποφάσισε να κάνει το ίδιο έτσι ώστε η εξέτασή του να έχει ίδιο και καλύτερο αποτέλεσμα.

Βέβαια ο αγαπητός παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην κάνει χιούμορ κατά την διάρκεια της εξέτασης, λέγοντας στην αρχή «η κάμερα θα πάει εκεί που δεν έχει πάει καμιά κάμερα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ