Ο Τζίμι Κίμελ έκανε κολονοσκόπηση on camera- «Η κάμερα θα πάει εκεί που δεν έχει πάει καμιά» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Τζίμι Κίμελ έκανε κολονοσκόπηση on camera- «Η κάμερα θα πάει εκεί που δεν έχει πάει καμιά» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πιο απρόσμενο πράγμα αποφάσισε να κάνει ο διάσημος παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ on camera, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έγινε 50 χρονών και αποφάσισε να κάνει αυτό που κάνουν όλοι σε αυτή την ηλικία, δηλαδή κολανοσκόπηση.

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, αποφάσισε να μοιραστεί μία τόσο ιδιωτική στιγμή με όσους παρακολουθούν την εκπομπή του, θέλοντας έτσι να ενθαρρύνει τον κόσμο να κάνει την συγκεκριμένη εξέταση.

Μαζί του βρέθηκε η δημοσιογράφος και φίλη του Κάτι Κούρικ, η οποία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με αυτό το θέμα, καθώς ο άνδρας της πέθανε από καρκίνο του παχέος εντέρου σε ηλικία 42 ετών.

Μάλιστα, η Κούρικ είχε κάνει και η ίδια την συγκεκριμένη εξέταση μετά τον θάνατο του άνδρα της, η οποία μεταδόθηκε live στην τηλεόραση με αποτέλεσμα να σημειωθεί αύξηση κατά 20% στην συγκεκριμένη εξέταση. Ετσι ο Κίμελ αποφάσισε να κάνει το ίδιο έτσι ώστε η εξέτασή του να έχει ίδιο και καλύτερο αποτέλεσμα.

Βέβαια ο αγαπητός παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην κάνει χιούμορ κατά την διάρκεια της εξέτασης, λέγοντας στην αρχή «η κάμερα θα πάει εκεί που δεν έχει πάει καμιά κάμερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ