Ερντογάν σε Μπορίσοφ: Η ανεξάρτητη τουρκική δικαιοσύνη θα αποφασίσει για τους 2 Ελληνες στρατιωτικούς - iefimerida.gr

Ερντογάν σε Μπορίσοφ: Η ανεξάρτητη τουρκική δικαιοσύνη θα αποφασίσει για τους 2 Ελληνες στρατιωτικούς

Ερντογάν και Μπορίσοφ στη Βάρνα (Φωτογραφία: AP/ Murat Cetinmuhurdar)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται στην Αδριανούπολη, και της επιστροφής τους στην Ελλάδα, έθεσε ο Μπόικο Μπορίσοφ στον Ταγίπ Ερντογάν, στη Βάρνα.

Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός δήλωσε ότι μίλησε για το ζήτημα στον Τούρκο πρόεδρο, εκ μέρους του Αλέξη Τσίπρα. Ο Ερντογάν του απάντησε ότι «την απόφαση θα πάρει η ανεξάρτητη τουρκική δικαιοσύνη», αναφέρει το ΑΠΕ.

Παρότι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έθεσε επιτακτικά το θέμα των 2 Ελλήνων, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου έπειτα από τη συνάντηση ΕΕ-Τουρκίας στη Βάρνα, ο Ερντογάν δεν έκανε καμία δήλωση για το ζήτημα. Αλλωστε, μέχρι τώρα ο Τούρκος πρόεδρος δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για αυτή την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιούνκερ κάλεσε τις τουρκικές αρχές να λύσουν το ζήτημα με τους 2 Ελληνες στρατιωτικούς με δίκαιο τρόπο και πριν από το ορθόδοξο Πάσχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ