Στουρνάρας: Δεν θα παραβρεθώ στην προανακριτική για Novartis - iefimerida.gr

Στουρνάρας: Δεν θα παραβρεθώ στην προανακριτική για Novartis

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε ο Γιάννης Στουρνάρας θα παραβρεθεί στην προανακριτική για την Novartis, όπως και οι υπόλοιποι πολιτικοί που εμπλέκονται στη δικογραφία.

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, με επιστολή του στο πρόεδρο της επιτροπής Θ. Δρίτσα, ενημερώνει ότι δεν θα παραστεί στην Προανακριτική επιτροπή. Ο κ. Στουρνάρας στην επιστολή του την περασμένη Παρασκευή επισημαίνει ότι τα σχετιζόμενα με την αρμοδιότητα της Προανακριτικής τα έχει ήδη πει στην Ολομέλεια της Βουλής στις 21 Φεβρουαρίου.

«Επομένως δεν υπάρχει κανείς λόγος να καταθέσει στην Προανακριτική την άποψή του περί αρμοδιότητας καθώς αυτό είναι άσκοπο».

Ο Γιάννης Στουρνάρας δηλώνει ότι θα παραστεί εφόσον η επιτροπή μπει στην ουσία της υπόθεσης, εξετάσει μάρτυρες και προχωρήσει ουσιαστικά τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ