Κάλεσμα για το μεσημέρι της Τετάρτης σε συμβολαιογραφείο από το κίνημα «Δεν Πληρώνω» - iefimerida.gr

Κάλεσμα για το μεσημέρι της Τετάρτης σε συμβολαιογραφείο από το κίνημα «Δεν Πληρώνω»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ραντεβού για την Τετάρτη στις 14:00 σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας, έδωσαν τα μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Το κάλεσμα:

«Όλοι αύριο Τετάρτη, 28 Μαρτίου, στις 2μμ, έξω από το συμβολαιογραφείο της οδού Πανεπιστημίου 56, να αντισταθούμε στη λαίλαπα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών!

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα δώσει αγωνιστικό «παρών» αύριο Τετάρτη, στις 14:00, έξω από το συμβολαιογραφείο του Α. Δράγιου (Πανεπιστημίου 56, Αθήνα), σημαίνοντος μέλους της διαβόητης κλίκας των τραπεζοκίνητων συμβολαιογράφων, της οποίας προΐσταται ο πρόεδρος του Συμβ/κου Συλλόγου Αθηνών και υπόδικος για το παραδικαστικό κύκλωμα νο2 Γ. Ρούσκας.

Το συμβολαιογραφείο «Αθανάσιος Δράγιος-Ελένη Δράγιου» έχει αναλάβει διόλου ευκαταφρόνητο μερίδιο της πίτας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για λογαριασμό των τραπεζιτών (όπως και των φυσικών πλειστηριασμών παλαιότερα). Αξίζει να επισημάνουμε ότι η Ελένη Δράγιου, έχει μηνυθεί στο πρόσφατο παρελθόν και για παράνομο πλειστηριασμό εκτός Ειρηνοδικείου, γεγονός το οποίο καταδεικνύει ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να μεταχειριστούν κάθε μέσο προκειμένου να επιτελέσουν το κοινωνικά εγκληματικό έργο τους.

Αύριο Τετάρτη 28-03-18, στο ηλεκτρονικό σφυρί βγαίνουν εκατοντάδες λαϊκές κατοικίες και άλλα λαϊκά περιουσιακά στοιχεία για μικρές οφειλές και για ένα κομμάτι ψωμί. Στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο έχει προγραμματιστεί πλειστηριασμός ισογείου καταστήματος στη Λάρισα για οφειλή 50.000 ευρώ με επισπεύδουσα την τράπεζα Eurobank.

Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη!

Κάτω τα χέρια από την λαϊκή περιουσία!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ