«Σκοτώθηκαν» στο Twitter Κύργιος και Βερντάσκο -Πώς έκανε έξαλλο τον Ισπανό - iefimerida.gr

«Σκοτώθηκαν» στο Twitter Κύργιος και Βερντάσκο -Πώς έκανε έξαλλο τον Ισπανό

Ο Νικ Κύργιος (Φωτογραφία: AP/ Lynne Sladky)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο κορτ δεν έχουν συναντηθεί ακόμη, στο Miami Open, ο Νικ Κύργιος και ο Φερντάντο Βερντάσκο. Αλλά τα αίματα... άναψαν μεταξύ τους στο Twitter.

Καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον ομογενή από την Αυστραλία τενίστας και τον Ισπανό, με αφορμή μία ανάρτηση του πρώτου, στην οποία ευχήθηκε να χάσει ο Βερντάσκο το ματς κόντρα στον Θανάση Κοκκινάκη στη φάση των 32.

«Ελπίζω ο ΘΚ να κερδίσει αυτό το ματς, ο Βερντάσκο είναι ο πιο εριστικός τύπος, πρέπει να είναι εκνευρισμένος από τις παλιές επιτυχίες τους κόντρα σε Αυστραλούς», έγραψε στο Twitter ο Κύργιος, ειρωνευόμενος το γεγονός ότι ο Βερντάσκο είχε χάσει τις 6 τελευταίες αναμετρήσεις του με Αυστραλούς τενίστες.

Αφορμή για την ανάρτηση του Κύργιου ήταν το γεγονός ότι ο Ισπανός τσακώθηκε με τον Κοκκινάκη- τον οποίο κέρδισε τελικά- καθώς τον κατηγόρησε ότι ο πατέρας του Αυστραλού μιλούσε όταν ο ίδιος έκανε σερβίς.

Ο Κύργιος διέγραψε αργότερα την ανάρτησή του, αλλά ο Βερντάσκο δεν το άφησε να περάσει έτσι. Μετά το ματς απάντησε: «Οταν έχεις το κουράγιο να κάνεις ένα tweet στο οποίο προσβάλεις άλλο παίκτη, πρέπει να έχεις το ίδιο κουράγιο να μην το διαγράψεις».

Και βέβαια ο 22χρονος δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει με τη σειρά του. «Θα το έλεγα ειλικρινά στη μούρη του Βερντάσκο, ο λόγος που διέγραψα το προηγούμενο tweet μου ήταν γιατί δεν ήθελα να προκαλέσω ανεπιθύμητη προσοχή, αλλά απλά θα το αφήσω εδώ. Ευχαριστώ που με μπλόκαρες, είμαι σίγουρος ότι χρειάστηκε πολύ κουράγιο», έγραψε ο Κύργιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ