Στην AGT τα έργα στους εμπορικούς χώρους των αεροδρομίων Ζακύνθου και Σάμου - iefimerida.gr

Στην AGT τα έργα στους εμπορικούς χώρους των αεροδρομίων Ζακύνθου και Σάμου

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον διαγωνισμό για την αναδιαμόρφωση του συνόλου των εμπορικών χώρων Duty Free στα αεροδρόμια Ζακύνθου και Σάμου κέρδισε ο όμιλος AGT.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση πρόκειται για έργα υψηλών απαιτήσεων, καθώς οι κατασκευές αεροδρομίων αποτελούν ένα τομέα, όπου οι εταίροι πρέπει να ανταποκρίνονται άμεσα και αποτελεσματικά στις διαρκείς ανάγκες και απαιτήσεις του έργου.

Παρά τον σύνθετο χαρακτήρα των έργων, ο όμιλος AGT τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, απαντά με συνέπεια. Η AGT διαθέτει την εξειδικευμένη ομάδα, AGT Airport Services, η οποία κατέχει την απαιτούμενη τεχνογνωσία και σημαντική πορεία σε fit-out projects, προκειμένου να ανταποκρίνεται στους χρόνους και τα υψηλά πρότυπα έργων τέτοιων προδιαγραφών. Άλλωστε, η πολυετής συνεργασία της AGT Airport Services με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει με συνέπεια.

«Είμαστε περήφανοι που κορυφαίες επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται τα αναπτυξιακά τους πλάνα και μας δίνουν την ευκαιρία να συμβάλλουμε στην βελτίωση του οικονομικού περιβάλλοντος της Χώρας μας», αναφέρει ο CEO της εταιρείας Νίκος Αναστασόπουλος.

Ο Όμιλος AGT κατατάσσεται στους κορυφαίους της αγοράς. Με αξιοπιστία, ποιότητα και ευελιξία ξεχωρίζει στον σχεδιασμό, κατασκευή, ανέγερση, τεχνική υποστήριξη και συντήρηση κατασκευών, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τηρώντας τα αυστηρότερα μέτρα ασφάλειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ agt duty free αναμόρφωση χώρων Σάμος Ζάκυνθος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ