Η εμφάνιση του Σον Πεν με τσιγάρο, σε τηλεοπτική εκπομπή, που έβαλε φωτιά στο Twitter [εικόνες] - iefimerida.gr

Η εμφάνιση του Σον Πεν με τσιγάρο, σε τηλεοπτική εκπομπή, που έβαλε φωτιά στο Twitter [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια αξέχαστη εμφάνιση έκανε χθες τοβράδυ ο διάσημος ηθοποιός Σον Πεν και σχολιάστηκε από πολλούς χρήστες του διαδικτύου.

Ο ηθοποιός δεν κάπνισε ένα, αλλά δύο τσιγάρα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Late Show with Stephen Colbert» και παραδέχτηκε ότι πριν εμφανιστεί ήπιε ένα ηρεμιστικό. «Είμαι καλά. Ήπια ένα ηρεμιστικό πιο πριν για να κοιμηθώ μετά από ένα δύσκολο βράδυ» είπε ο Πεν στην αρχή της συνέντευξης.

«Δηλαδή, αυτή τη στιγμή είσαι υπό την επήρεια του χαπιού;» ρώτησε ο παρουσιαστής και έλαβε την απάντηση: «Λιγάκι» προτού ανάψει ένα τσιγάρο.

Οι θαυμαστές του και οι χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν φυσικά να σχολιάσουν το γεγονός και μοιράστηκαν τις ανάμικτες αντιδράσεις τους στο Twitter .

«Ο Σον Πεν δείχνει αναμαλλιασμένος ενώ καπνίζει στον Κολμπέρτ. #Jobsecurity για τους ογκολόγους» έγραψε κάποιος. «Περίεργο. Ο Σον Πεν καπνίζει στην εκπομπή του Κολμπέρτ. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που το είδα για τελευταία φορά σε ζωντανή εκπομπή» σχολίασε κάποιος άλλος. «Βλέποντας τον Σον Πεν με έκανε να σκεφτώ πως δεν θα ξαναπάρω Ambien (ηρεμιστικό)» σχολίασε πιο καυστικά ένας τρίτος.

Λίγο αργότερα στην εκπομπή, πάντως, ο Κολμπέρτ ρώτησε τον Πεν αν θα σκεφτόταν ποτέ να κόψει το τσιγάρο.

«Σε παρακαλώ, μην καπνίζεις άλλο. Οι γονείς μου κάπνιζαν όταν ήμουν παιδί, έτσι μου φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις η μυρωδιά του καπνού, αλλά σε θέλουμε για πολλά χρόνια ακόμη και αυτά τα πράγματα σου κάνουν κακό» είπε ο οικοδεσπότης.

«Είμαι η ασφάλεια εργασίας για τους ογκολόγους» αστειεύτηκε ο Σον Πεν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ