Εξαλλος ο Αντώνης Κανάκης με τους φαντάρους που βασάνισαν τον σκύλο: Ο θυμός ξεχειλίζει -Οι συγγνώμες τους δεν είναι αληθινές - iefimerida.gr

Εξαλλος ο Αντώνης Κανάκης με τους φαντάρους που βασάνισαν τον σκύλο: Ο θυμός ξεχειλίζει -Οι συγγνώμες τους δεν είναι αληθινές

KANAKIS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν μπόρεσε να κρύψει τον θυμό του για τους δύο οπλίτες που κακοποίησαν τον σκύλο στο στρατόπεδο της Κόνιτσας ο Αντώνης Κανάκης.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε για το περιστατικό στην έναρξη της εκπομπής του Ράδιο Αρβύλα, αναφέροντας πως ο ίδιος αισθάνεται πως η συγνώμη που είπαν οι δύο οπλίτες δεν είναι και τόσο αληθινή.

«Συμβαίνουν παράξενα πράγματα σε αυτή τη χώρα. Τι να πούμε γι’ αυτούς τους φαντάρους… Γι’ αυτά τα παιδιά που έκαναν αυτό το πράγμα με το καημένο το σκυλάκι. Νομίζω ότι τα λόγια τελειώνουν. Να βλέπεις νέα παιδιά, μια χαρά παιδιά και να κάνουν αυτήν την πράξη.

Ο θυμός ξεχειλίζει, τα λόγια τελειώνουν, συγγνώμες ακούγονται, αλλά… Εγώ προσπαθώ να είμαι άνθρωπος που τιμώ τη συγγνώμη, όταν ένας άλλος άνθρωπος την ξεστομίζει. Είναι μεγάλο πράγμα η συγγνώμη, έχει αξία, έχει μια δύναμη. Αισθάνομαι ότι αυτές οι συγγνώμες δεν είναι και τόσο αληθινές», είπε ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ