Ερωμένες του δολοφόνου της Δανής δημοσιογράφου τον καίνε: Απολάμβανε το σεξ με εικονικό στραγγαλισμό - iefimerida.gr

Ερωμένες του δολοφόνου της Δανής δημοσιογράφου τον καίνε: Απολάμβανε το σεξ με εικονικό στραγγαλισμό

Ο Δανός εφευρέτης Πέτερ Μάντσεν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρωταγωνιστής σε ταινίες πορνό, που απολάμβανε το «σεξ με εικονικό στραγγαλισμό» ήταν μεταξύ άλλων ο Δανός εφευρέτης που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της Σουηδής δημοσιογράφου στο υποβρύχιό του.

Ο Πέτερ Μάντσεν αρνείται ότι δολοφόνησε την 30χρονη Κιμ Γουόλ, επιμένοντας ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από ατύχημα, μετά το οποίο πανικοβλήθηκε, διαμέλισε το πτώμα της και το πέταξε στη θάλασσα ανοικτά της Κοπεγχάγης.

Αλλά οι καταθέσεις πρώην ερωμένων του στο δικαστήριο «καίνε» τον 47χρονο.

«Κάναμε σεξ στο υποβρύχιο... Δοκιμάσαμε και το “σεξ με εικονικό στραγγαλισμό”. Μιλούσαμε και για τα snuff video», είπε μία εξ’ αυτών, αναφερόμενη σε βίντεο που απεικονίζουν πραγματικές δολοφονίες προς σεξουαλική διέγερση των θεατών και με τα οποία είχε εμμονή ο Μάντσεν.

Μια άλλη πρώην ερωμένη του κατέθεσε ότι της έστελνε SMS με βίαιο περιεχόμενο. Ένα εξ’ αυτών έγραφε: «Θα σε δέσω και θα σε σουβλίσω. Ειδάλλως έχω έτοιμο κι άλλο δολοφονικό σχέδιο». Ερωτηθείσα αν ο κατηγορούμενος είχε αναφέρει ποτέ την ιδέα να γυρίσουν ένα snuff video στο υποβρύχιό του απάντησε: «Ναι, το έκανε. Τον γοήτευε ο θάνατος».

Μια τρίτη αποκάλυψε ότι ο Μάντσεν είχε πρωταγωνιστήσει σε τουλάχιστον δύο ταινίες πορνό που γυρίστηκαν στη Δανία και τη Γερμανία κι ότι σχεδίαζαν να στήσουν μια «Κυριακάτικη Λέσχη», όπου θα προσκαλούσαν φίλους για «να είναι γυμνοί» -ιδέα, ωστόσο, που δεν προχώρησε.

Ερωμένες του δολοφόνου της Δανής δημοσιογράφου τον καίνε: Απολάμβανε το σεξ με εικονικό στραγγαλισμό | iefimerida.gr 0

Το θύμα της άγριας δολοφονίας, η Σουηδέζα δημοσιογράφος Κιμ Γουόλ

Τα νοσηρά πάθη του Μάντσεν αποκαλύφθηκαν στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας και τις προηγούμενες ημέρας, όταν παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν πολλά βίντεο με βίαιο περιεχόμενο, τα οποία βρήκαν οι Αρχές στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του. Τα βίντεο, ανάμεσά τους δύο με κινούμενα σχέδια, έδειχναν γυναίκες βάναυσα κακοποιημένες, πολλές κατά τη διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων. Ο Μάντσεν, που φαίνεται να τράβηξε τις βίαιες ερωτικές συνευρέσεις με μια κάμερα GoPro, αρνήθηκε να παρακολουθήσει τα βίντεο κατά την προβολή τους.

Επιπλέον, οι ερευνητές εντόπισαν βίντεο με αποκεφαλισμούς. Ο Μάντσεν ομολόγησε ότι τα είδε. «Έψαχνα για αυτού του είδους τα πράγματα για συναισθηματικούς λόγους κι όχι για ερωτικούς λόγους», υποστήριξε.

Η ψυχιατρική έκθεση, την οποία έχει καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου η εισαγγελία, περιγράφει ένα «πολυμορφικά διεστραμμένο άτομο με αποκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά» και «ψυχοπαθητικές τάσεις».

Ο Πέτερ Μάντσεν αναμένεται να καταθέσει εκ νέου αύριο 28 Μαρτίου. Η απόφαση αναμένεται στις 25 Απριλίου, με την εισαγγελία να έχει ζητήσει να του επιβληθεί η ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δανία ΠΕΤΕΡ ΜΑΝΤΣΕΝ ΚΙΜ ΓΟΥΟΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ