Προκαταρκτική για Novartis: Επί τάπητος το ζήτημα της αρμοδιότητας - iefimerida.gr

Προκαταρκτική για Novartis: Επί τάπητος το ζήτημα της αρμοδιότητας

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ζήτημα της αρμοδιότητας κρίνει η Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης η οποία συνεδριάζει από τις 10.30, χωρίς την παρουσία των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Στην επιτροπή έχουν ήδη διαβιβαστεί, προς συσχέτιση με την ερευνώμενη υπόθεση, οι δύο δικογραφίες για τα εμβόλια και τα αντιικά φάρμακα. Όλα τα αναφερόμενα πολιτικά πρόσωπα, στα οποία είχε γίνει πρόσκληση, έχουν αποστείλει απαντητικές επιστολές με τις οποίες δηλώνουν ότι δεν θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση αυτοπρόσωπης παρουσίας.

Στη Διάσκεψη των Προέδρων έχει ήδη διαβιβαστεί αίτημα παράτασης της προθεσμίας ολοκλήρωσης των εργασιών της Ειδικής Επιτροπής για ένα μήνα, χρονική περίοδος μέσα στην οποία αναμένεται να προχωρήσει η σύνταξη πορίσματος. Στη διαδικασία αυτή είτε θα επανέλθουν τα κόμματα που έχουν αποχωρήσει είτε θα στείλουν τις θέσεις τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Novartis προκαταρκτική Βουλή κόμματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ