Στόρμι Ντάνιελς: Η πορνοστάρ του Τραμπ μηνύει τον δικηγόρο του - iefimerida.gr

Στόρμι Ντάνιελς: Η πορνοστάρ του Τραμπ μηνύει τον δικηγόρο του

Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ κατέθεσε η πορνοστάρ που λέει ότι είχε σχέση με τον νυν Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο Μάικλ Κοέν αμφισβήτησε λίγο νωρίτερα τα λεγόμενά της Στόρμι Ντάνιελς για μια σεξουαλική της συνεύρεση με τον Τραμπ τον Ιούλιο του 2016, πικάντικες λεπτομέρειες της οποίας αποκάλυψε στη διάρκεια συνέντευξή της στην εκπομπή 60 Minutes του CBS το βράδυ της Κυριακής. Η 39χρονη υποστήριξε ότι έκανε σεξ χωρίς προφυλακτικό με τον μεγιστάνα των ακινήτων στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, όπου την κάλεσε για δείπνο, αφού προηγουμένως «του τις έβρεξε στα μαλακά» μ’ ένα περιοδικό στο πλαίσιο ερωτικού παιχνιδιού.

Η κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ ζητά να απαλλαγεί από ένα σύμφωνο εχεμύθειας που είχε υπογράψει έναντι 130.000 δολαρίων παραμονές των προεδρικών εκλογών για να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Ο δικηγόρος του Τραμπ έχει παραδεχθεί ότι κατέβαλε ο ίδιος το ποσό που θέλει τώρα να επιστρέψει η Ντάνιελς, υποστηρίζοντας ότι ούτε ο Τραμπ ούτε κάποιος απ’ τους οργανισμούς του νυν Προέδρου μετείχαν στη συναλλαγή.

Στόρμι Ντάνιελς: Η πορνοστάρ του Τραμπ μηνύει τον δικηγόρο του  | iefimerida.gr 0

O δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κοέν

Μετά την προβολή της συνέντευξης ο Κοέν αμφισβήτησε τα λεγόμενα της Ντάνιελς καλώντας την να «πάψει και να εγκαταλείψει» αυτή την ιστορία.

Στη μήνυση που κατέθεσε χθες Δευτέρα στο Λος Άντζελες ο δικηγόρος της Ντάνιελς είπε: «Ο Κοέν σκόπευε να περάσει το μήνυμα ότι η κ. Κλίφορντ είναι μια ψεύτρα, ένα άτομο ανάξιο εμπιστοσύνης κι ότι οι ισχυρισμοί της για τη σχέση της με τον κ. Τραμπ είναι αναληθείς».

Στόρμι Ντάνιελς: Η πορνοστάρ του Τραμπ μηνύει τον δικηγόρο του  | iefimerida.gr 1

Η Ντάνιελς άφησε να εννοηθεί στη συνέντευξή της στο CBS ότι ο Κοέν κρύβεται πίσω από την απειλή κατά της σωματικής της ακεραιότητας «αν δεν αφήσει ήσυχο τον Τραμπ» το 2011, όταν είχε συμφωνήσει να πουλήσει έναντι 15.000$ την ιστορία της σ’ ένα περιοδικό.

Σε επιστολή του μετά την προβολή της συνέντευξης ο δικηγόρος του Κοέν, Μπρέντ Μπλέικλι υπογράμμισε: «Ο κ. Κοέν δεν είχε απολύτως καμία σχέση με οποιοδήποτε τέτοιο περιστατικό ή εμπλεκόμενο σ’ αυτό πρόσωπο, ούτε πιστεύει ότι υπάρχει τέτοιο πρόσωπο ή ότι συνέβη ποτέ τέτοιο περιστατικό».

Ο Τραμπ, ο οποίος επέστρεψε στον Λευκό Οίκο λίγο πριν την μετάδοση της συνέντευξης, έχει αρνηθεί ότι είχε ποτέ σχέση σεξουαλικής φύσης με τη Ντάνιελς λίγο αφότου η γυναίκα του Μελάνια έφερε στον κόσμο τον γιο τους Μπάρον.

Τον ερχόμενο μήνα η Ντάνιελς θα εμφανιστεί σε νυκτερινό κέντρο κοντά στο πολυτελές θέρετρο του Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα, στο πλαίσιο περιοδείας της με τον τίτλο «Να "ανάψουμε" ξανά την Αμερική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ