Σκίμπε: «Περιμένω καλύτερη απόδοση από τους νέους» - iefimerida.gr

Σκίμπε: «Περιμένω καλύτερη απόδοση από τους νέους»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ (27/3, 21:00) την Αίγυπτο, σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί σε ελβετικό έδαφος και συγκεκριμένα στο «Letzigrund Stadion» της Ζυρίχης, στο πλαίσιο προετοιμασίας της για τη νεοσύστατη διοργάνωση Nations League.

«Θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων αγώνας. Η Αίγυπτος είναι μια από τις καλύτερες αφρικανικές ομάδες και θα είναι δύσκολος αντίπαλος για εμάς. Ελπίζω, όμως, να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μας», σχολίασε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Μίχαελ Σκίμπε, ενόψει της αναμέτρησης με τους Αφρικανούς.

«Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να δούμε κάποιους νέους παίκτες. Από αυτούς περιμένω να έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση. Όλοι οι διεθνείς έρχονται στην Εθνική για να δείξουν ότι είναι ικανοί να βρίσκονται εδώ. Μπροστά μας έχουμε το Nations League και είναι απαραίτητο για τους ποδοσφαιριστές να αποδεικνύουν στο γήπεδο τις δυνατότητές τους», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μιχαελ σκιμπε Εθνική Ελλάδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ