Βάρνα: Σφιγμένα πρόσωπα, «παγωμένα» χαμόγελα -στη συνάντηση ΕΕ-Τουρκίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Βάρνα: Σφιγμένα πρόσωπα, «παγωμένα» χαμόγελα -στη συνάντηση ΕΕ-Τουρκίας [βίντεο]

Στιγμιότυπο πριν από τη συνάντηση ΕΕ-Τουρκίας στη Βάρνα (Φωτογραφία: AP/ Murat Cetinmuhurdar)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με «παγωμένα» χαμόγελα ξεκίνησε η συνάντηση ΕΕ-Τουρκίας στη Βάρνα.

Οταν οι Ταγίπ Ερντογάν, Μπόικο Μπορίσοφ, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Ντόναλντ Τουσκ στάθηκαν μπροστά στους φωτογράφους, τα πρόσωπά τους ήταν σφιγμένα, δείχνοντας ίσως και το κλίμα στη συνάντηση.

Ακόμη και ο πιο εκδηλωτικός συνήθως Γιούνκερ, ήταν διαφορετικός. Αστειεύτηκε μεν με τον Τουσκ που στεκόταν δίπλα του, αλλά ήταν σφιγμένος όταν τον πλησίασε ο Τούρκος πρόεδρος. Ο μόνος που εμφανίστηκε χαμογελαστός ήταν ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπορίσοφ.

Ο Ερντογάν προσήλθε στη συνάντηση με τους υπουργούς Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, θεμάτων ΕΕ Ομέρ Τσελίκ και Ενέργειας, Μπεράτ Αλ Μπαϊράκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ, ο Τουσκ και ο Γιούνκερ θα θέσουν στη συνάντηση και το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ