Ο νικητής Φέτελ στο πρώτο grand prix της Formula 1: «Είχαμε τύχη με το αυτοκίνητο ασφαλείας» - iefimerida.gr

Ο νικητής Φέτελ στο πρώτο grand prix της Formula 1: «Είχαμε τύχη με το αυτοκίνητο ασφαλείας»

Φωτογραφία: Ferrari/FB
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ σε δηλώσεις του μετά τη μεγάλη νίκη του παραδέχτηκε ότι η τύχη τον βοήθησε να κερδίσει το grand prix της Μελβούρνης.

Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari κατέκτησε την πρώτη θέση στο Άλμπερτ Παρκ και στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα τόνισε ότι η είσοδος του αυτοκινήτου ασφαλείας περίπου στα μέσα του αγώνα έπαιξε ρόλο στο να πάρει την 48η νίκη της καριέρας του.

«Το απόλαυσα πραγματικά. Σίγουρα είχαμε λίγη τύχη με το αυτοκίνητο ασφαλείας. Ήλπιζα να κάνω καλύτερη εκκίνηση, δεν το κατάφερα και ήμουν τρίτος. Έχασα λίγο την επαφή μου με τον Χάμιλτον και τον Ραϊκόνεν και προσευχόμουν για αυτοκίνητο ασφαλείας. Όταν το είδα ήμουν γεμάτος αδρεναλίνη. Παρ’ όλο που ο αγώνας είχε παγώσει, έπρεπε να μπω στα pits στο όριο για να περάσω τον Λιούις, αφού μου είχαν πει ότι ήμασταν κοντά.

Όταν είδα ότι βγήκα πρώτος, κατάλαβα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να με περάσει. Είχαμε τύχη αλλά την δεχόμαστε. Κάθε φορά που παίρνουμε μία νίκη τοποθετούμε μία σημαία στο Μαρανέλο και τους είπα να το κάνουν αυτό πίσω στην Ευρώπη. Δεν είμαστε ακόμα εκεί που θέλουμε με το μονοθέσιο, αλλά αυτή η νίκη μας γίνει μία καλή αρχή και μεγάλο κίνητρο για την συνέχεια», τόνισε ο Γερμανός πιλότος της Ferrari.

Ο Λιούις Χάμιλτον αν και πήρε την pole position στο γκραν πρι της Αυστραλίας δεν κατάφερε να βγει πρώτος. Την καρό σημαία αντίκρισε ο μεγάλος του αντίπαλος, Σεμπάστιαν Φέτελ, με τον Βρετανό παγκόσμιο πρωταθλητή να αρκείται στη δεύτερη θέση. Ο Χάμιλτον μετά το τέλος της απονομής, έσπευσε να ποστάρει μήνυμα στον λογαριασμό του στο Twitter δίνοντας συγχαρητήρια στον Γερμανό πιλότο της Φεράρι! «Συνολικά, αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν θετικό. Συγχαρητήρια στον Σεμπ (σ.σ. στον Φέτελ) και τα παιδιά της Φεράρι, σήμερα έκαναν την καλύτερη δουλειά και εμείς είμαστε πίσω στον βαθμολογικό πίνακα. Εξακολουθούμε να έχουμε ρυθμό και ανυπομονούμε για το επόμενο γκραν πρι στο Μπαχρέιν.», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ferrari Formula 1 – F1 Φέτελ Χάμιλτον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ