Ιταλία: Ο πρόεδρος της Βουλής πήγε με το λεωφορείο στη... δουλειά -Εντυπωσιάστηκαν οι Ιταλοί [εικόνες] - iefimerida.gr

Ιταλία: Ο πρόεδρος της Βουλής πήγε με το λεωφορείο στη... δουλειά -Εντυπωσιάστηκαν οι Ιταλοί [εικόνες]

Ο Ρόμπερτ Φίκο στο λεωφορείο (Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA/ANGELO CARCONI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν έφτασε στον κεντρικό σταθμό Τέρμινι, ο Ρόμπερτ Φίκο αντιμετώπισε ένα σύνηθες πρόβλημα: μία τεράστια ουρά για ταξί. Ετσι, αποφάσισε να πάρει το λεωφορείο.

Μπορεί να μοιάζει με μία απλή κίνηση, αλλά το γεγονός ότι ο νέος πρόεδρος της Βουλής πήγε με το λεωφορείο στη δουλειά την πρώτη ημέρα της θητείας του, εντυπωσίασε τους Ιταλούς.

Βέβαια ο Φίκο, μέλος του Κινήματος των 5 Αστέρων, δεν μπήκε μόνος του στο λεωφορείο. Το ίδιο αναγκάστηκε να κάνει και η φρουρά του. Στην Ιταλία, το γεγονός αποτέλεσε είδηση. Αλλωστε, όπως σχολιάζει και η Telegraph, οι Ιταλοί έχουν συνηθίσει να βλέπουν τους πολιτικούς τους να κυκλοφορούν στο δρόμο με αυτοκίνητα, με αστυνομική συνοδεία.

Ιταλία: Ο πρόεδρος της Βουλής πήγε με το λεωφορείο στη... δουλειά -Εντυπωσιάστηκαν οι Ιταλοί [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ιταλία: Ο πρόεδρος της Βουλής πήγε με το λεωφορείο στη... δουλειά -Εντυπωσιάστηκαν οι Ιταλοί [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: ΑΠΕ/ ANSA

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρόμπερτ Φίκο πρόεδρος Βουλής Ιταλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ