Αυτός ο κρύσταλλος θα σας βοηθήσει να βρείτε την αγάπη [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός ο κρύσταλλος θα σας βοηθήσει να βρείτε την αγάπη [εικόνες]

Ροζ χαλαζίας (Φωτογραφία: Shutterstock)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι κρύσταλλοι και οι ιδιότητές τους φαίνεται πως είναι μόδα και απασχολούν τους ανθρώπους οι οποίοι αναζητούν λύσεις στη ζωή τους.

Αλλοι αναζητούν τα χρήματα, πιστεύοντας στις ιδιότητες της πέτρας Citrine και άλλοι την αγάπη. Σε αυτό φαίνεται πως θα τους βοηθήσει, σύμφωνα με τους ειδικούς, ο ροζ χαλαζίας.

Οι περισσότεροι κρύσταλλοι χαλαζία προέρχονται από τη Βραζιλία, τη Μαδαγασκάρη και την Ινδία. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι πίστευαν ότι η πέτρα θα μπορούσε να αποτρέψει τη γήρανση, ενώ ένας μύθος λέει ότι την έφερε στη Γη ο Ερως, ελπίζοντας πως η ομορφιά του θα προκαλούσε την αγάπη στους θνητούς.

Αυτός ο κρύσταλλος θα σας βοηθήσει να βρείτε την αγάπη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο ροζ χαλαζίας είναι γνωστός ως μαγνήτης της αγάπης. Φέρεται να προσελκύει τον έρωτα και την αληθινή αγάπη, βοηθώντας να ενωθούμε ειλικρινά με ένα σύντροφο.

«Αυτή η πέτρα θα ανοίξει τα τσάκρα της καρδιάς σας σε κάθε είδους αγάπης, είτε αυτή είναι προς τον εαυτό σας, τη φιλία, τη ρομαντική αγάπη ή την οικογενειακή», αναφέρει η Χίθερ Ασκινόσι, συνιδρυτής συνιδρυτής της Energy Muse και συγγραφέας, μιλώντας στο purewow.

«Ο ροζ χαλαζίας είναι μια θαυμάσια πέτρα που θεραπεύει και προστατεύει την καρδιά, εξισορροπεί τα συναισθήματα, απελευθερώνει το άγχος και την ένταση, ενώ ενθαρρύνει την αγάπη και την αυτοεκτίμηση», δηλώνει από την πλευρά της η Μιράντα Κερ.

Δοκιμάστε να τοποθετήσετε δύο μικρά κομμάτια ροζ χαλαζία στο κομοδίνο σας για να προσελκύσετε την αγάπη, προτείνει η Ασκινόσι.

Αυτός ο κρύσταλλος θα σας βοηθήσει να βρείτε την αγάπη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ροζ χαλαζίας κρύσταλλος αγάπη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ