Απίστευτο επιχείρημα σερβιτόρου που απολύθηκε επειδή ήταν αγενής: Απλά είμαι Γάλλος - iefimerida.gr

Απίστευτο επιχείρημα σερβιτόρου που απολύθηκε επειδή ήταν αγενής: Απλά είμαι Γάλλος

Φωτογραφία αρχείου: shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απολύθηκε επειδή θεωρήθηκε επιθετικός, αγενής και ασεβής. Για αυτόν τον σερβιτόρο όμως, η συμπεριφορά του δεν ήταν εκτός ορίων. Απλά ήταν... γαλλική.

Ο Γκιγιόμ Ρέι εργαζόταν σε εστιατόριο στο Βανκούβερ, από το οποίο απολύθηκε γιατί παραβίασε τον κώδικα συμπεριφοράς. Μάλιστα, σύμφωνα με τον εργοδότη του, δεν συμμορφώθηκε παρότι του είχαν γίνει προφορικές και γραπτές παρατηρήσεις για το θέμα.

Εκείνος δεν συμμερίζεται τη συγκεκριμένη άποψη και έκανε καταγγελία κατά του πρώην εργοδότη του, κάνοντας λόγο για διακρίσεις ενάντια στην κουλτούρα του. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, οι Γάλλοι τείνουν να είναι πιο ευθείς και εκφραστικοί άνθρωποι, ενώ υποστηρίζει ότι απολύθηκε εξαιτίας της ειλικρινούς και επαγγελματικής προσωπικότητάς του.

Ετσι θα γίνει ακρόαση για το ζήτημα, κατά την οποία ο Ρέι θα κληθεί να εξηγήσει γιατί ως Γάλλος έχει μια συμπεριφορά που οι άλλοι ερμηνεύουν ως παραβίαση των αποδεκτών ορίων στο χώρο εργασίας του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γάλλος σερβιτόρος Βανκούβερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ