Τσουρός: Τι καθαγιάστηκε η Σπυροπούλου; Απλά δεν μπορούσε να απολύσει κανέναν στο Survivor - iefimerida.gr

Τσουρός: Τι καθαγιάστηκε η Σπυροπούλου; Απλά δεν μπορούσε να απολύσει κανέναν στο Survivor

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δίχασε το πάνελ του Πρωινού με τον Κώστα Τσουρό να λέει ότι δεν... μπορεί να ξεχάσει.

«Η Κωνσταντίνα έβγαλε πολύ καλό προφίλ», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς με τον οποίο συμφώνησαν μεν οι περισσότεροι, όχι όμως και ο Κώστας Τσυρός.

«Χαιρόταν ο κόσμος επειδή την έβλεπε να κυλιέται στις λάσπες. Ο κόσμος ήθελε να την έχει μέσα για να κάθεται να γελάει…», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Ο Κώστας όμως δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του στη συνέχεια. «Τι καθαγιάστηκε; Είδαν το καλό πρόσωπο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Απλά δεν μπορούσε να απολύσει κανέναν στο Survivor, για αυτό!».

Στη συνέχεια σχολίασε με ένταση: «Για εμένα ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ταλαιπωρήσει τόσους εργαζόμενους … Και έχουν μιλήσει τόσοι άνθρωποι και έχουν πει “Μας έχει διώξει από την εκπομπή”… Και στο Survivor να πάει και να το παίξει Αγία, αυτό το πράγμα δεν φεύγει! Στην πιάτσα είμαστε ξέρουμε… Επειδή φοβόντουσαν να μιλήσουν, σημαίνει ότι δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ