Ο κόσμος διαδήλωνε και ο Τραμπ έπαιζε γκολφ ενώ ο γιος του πήγε για ψάρεμα! [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο κόσμος διαδήλωνε και ο Τραμπ έπαιζε γκολφ ενώ ο γιος του πήγε για ψάρεμα! [εικόνες]

Ο Νοναλντ Τραμπέπαιζε γκολφ την ώρα που διαδήλωναν χιλιάδες Αμερικανοί. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι μεγαλειώδεις διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση για τη βία με όπλα, ήταν ένα γεγονός που καταγράφηκε από όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Ο κόσμος διαδήλωνε και ο Τραμπ έπαιζε γκολφ ενώ ο γιος του πήγε για ψάρεμα! [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Στο γεγονός αυτό, έλαβαν μέρος φοιτητές, ακτιβιστές, διασημότητες και επιζώντες του γυμνασίου Marjory Stoneman Douglas High School τον περασμένο μήνα.

Ο κόσμος διαδήλωνε και ο Τραμπ έπαιζε γκολφ ενώ ο γιος του πήγε για ψάρεμα! [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Αμερικανοί πολιτικοί όπως ο Μπαράκ Ομπάμα, η Χίλαρι Κλίντον, ο Μπιλ Κλίντον και ο Μπέρνι Σάντερς, εξέφρασαν την υποστήριξή τους σε όσους έλαβαν μέρας στις διαδηλώσεις.

«Η Μισέλ κι εγώ είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι από όλους αυτούς τους νέους που έκαναν πραγματικότητα τις σημερινές πορείες. Μας οδηγείτε προς τα εμπρός. Τίποτε δεν μπορεί να εμποδίσει εκατομμύρια φωνές που ζητούν αλλαγή» τουίταρε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Michelle and I are so inspired by all the young people who made today’s marches happen. Keep at it. You’re leading us forward. Nothing can stand in the way of millions of voices calling for change.

«Το να ακούμε τους μαθητές από το Πάρκλαντ και από ολόκληρη τη χώρα σήμερα αποτελεί μια υπενθύμιση για το τι είναι δυνατό όταν το μέλλον μας είναι στα σωστά χέρια και όταν η έμπνευση συνάδει με την αποφασιστικότητα» έγραψε η Χίλαρι Κλίντον.

Listening to the students from Parkland and across the country today is a reminder of what is possible when our future is in the right hands, and when we match inspiration with determination. https://t.co/fhiEBIw15B


«Με επικεφαλής τους εμπνευσμένους μαθητές του γυμνασίου Stoneman Douglas, σήμερα είδαμε εκατοντάδες χιλιάδες σε όλη την Αμερική να διαδηλώνουν και να απαιτούν ένα τέλος στη βία των όπλων. Η αναμονή δεν είναι η απάντηση. Όπως δήλωσε η εγγονή του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ ‘Η ώρα είναι πάντοτε η κατάλληλη για να κάνουμε το σωστό’» έγραψε στο twitter ο Μπιλ Κλίντον.

Led by inspiring, determined students of Stoneman Douglas High School, today we saw hundreds of thousands across America #MarchForOurLives to demand an end to gun violence. Waiting is not the answer. As Martin Luther King Jr. said, "The time is always right to do what is right.”


Συγκριτικά, υπήρξαν ελάχιστα επαινετικά σχόλια ή φανφάρες για την εκδήλωση από την διοίκηση Τραμπ, τους ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές ή μέλη της οικογένειας του Προέδρου.

Ο κόσμος διαδήλωνε και ο Τραμπ έπαιζε γκολφ ενώ ο γιος του πήγε για ψάρεμα! [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Ο Ντόναλντ Τραμπ επέλεξε για άλλη μία φορά να περάσει το Σαββατοκύριακό του στο θέρετρό του Mar-a-Lago στη Φλόριντα και να παίξει γκολφ. Αυτό, βέβαια, δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο Τραμπ έχει περάσει ήδη πάνω από 100 ημέρες από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά τους ως πρόεδρος των ΗΠΑ, στα θέρετρά του.


Και ο αντιπρόεδρος Μαικ Πενς αγνόησε επίσης τις πορείες και αντ’ αυτού αποφάσισε να μοιραστεί τις σκέψεις του για μια νέα ταινία που μόλις είδε «Είδα πριν από μερικές εβδομάδες τη νέα ταινία ‘I Can Only Imagine’. Σπουδαία ταινία. Εμπνευσμένο μήνυμα» έγραψε στο Twitter.

Saw an early screening of the movie “I Can Only Imagine” a few weeks ago. Great movie! Inspiring message! @onlyimaginefilm #ICanOnlyImagine pic.twitter.com/6ai8euPCQc

Ακόμη πιο περίεργες όμως ήταν οι δραστηριότητες του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, που αποφάσισε να πάει για ψάρεμα με το γιο του και να μοιραστεί τις φωτογραφίες στο Instagram.

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) on Mar 23, 2018 at 5:50pm PDT

Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Τραμπ, συμπεριλαμβανομένων των Μελάνια, Ιβάνκα και Έρικ, επέλεξαν να μην μοιραστούν καμία σκέψη ή υποστήριξη της πορείας.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ