Το τραγικό photoshop της Κιμ Καρντάσιαν – Συμπύκνωσε μέχρι και τζιπ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το τραγικό photoshop της Κιμ Καρντάσιαν – Συμπύκνωσε μέχρι και τζιπ [εικόνες]

Θύμα του υπερβολικού photoshop έπεσε ξανά η Κιμ Καρντάσιαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο επικό λάθος έκανε η Κιμ Καρντάσιαν στην προσπάθειά της να μικρύνει τη μέση της, κάνοντας photoshop σε τέτοιο βαθμό που οι θαυμαστές της έγιναν έξαλλοι.

Η τελευταία καταστροφή ήρθε όταν η Κιμ αποφάσισε να διαδώσει πως θα παραβρεθεί στην παρέλαση κατά της οπλοκατοχής που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, με ανάρτησή της στο Instagram. «Ας διαδηλώσουμε!» έγραψε η διάσημη τηλεπερσόνα.

‪Let’s March! @AMarch4OurLives @EveryTown (Wear Orange) BACKGRID

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Mar 24, 2018 at 7:15am PDT

Η φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram η Κιμ Καρντάσιαν.

Κι ενώ η είδηση πως θα διαμαρτύρονταν για την οπλοκατοχή είναι τεράστια και πραγματικά σοβαρή, κάτι άλλο ήταν αυτό που επισκίασε την ανακοίνωσή της. Φυσικά, αναφερόμαστε στο photoshop προκειμένου η μέση της να φαίνεται πιο λεπτή.

Το τραγικό photoshop της Κιμ Καρντάσιαν – Συμπύκνωσε μέχρι και τζιπ [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Όπως φαίνεται στην αρχική φωτογραφία η κολόνα δεξιά της είναι αρκετά πιο μακριά, ενώ στην αριστερή της πλευρά υπάρχει στο φόντο ένα τζιπ. Στην πειραγμένη όμως φωτογραφία ένα τζιπ συμπυκνώθηκε και ο δρόμος στράβωσε, ενώ η κολώνα ήρθε πολύ κοντά.

Η πραγματική φωτογραφία

Φυσικά, αυτό δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους χρήστες του διαδικτύου. «Εάν αυτή η φωτογραφία δεν έχει υποστεί photoshop, τι στο διάολο συμβαίνει με αυτό το αυτοκίνητο πίσω της;» έγραψε κάποιος. «Μόνο η Κιμ θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια διαδήλωση για να προωθήσει τον εαυτό της. Αποτυχημένο photoshop. Έτοιμη να διαδηλώσει, αλλά ας βγάλουμε πρώτα μία φωτογραφία, και ας γίνουμε πιο λεπτές αγνοώντας τη φυσική συρρίκνωση του οχήματος. Καμία ντροπή» έγραψε κάποιος άλλος.

Only Kim would use a demonstration to promote herself. Photoshop fail...
Ready to march but 1st take a pic, make herself look thin while ignoring the physics of shrinking a vehicle. No shame pic.twitter.com/CvpoPCXHfP


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν Photoshop μέση διαδήλωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ