Survivor 2: Καβγάς εκτός ορίων στους Μαχητές για καρύδες, μηλόπιτες, κουτσομπολιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Καβγάς εκτός ορίων στους Μαχητές για καρύδες, μηλόπιτες, κουτσομπολιά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκρηκτικό είναι το κλίμα στην παραλία των Μαχητών στο Survivor 2 με τους καβγάδες να είναι συνεχείς και έντονοι.

Στο χθεσινό επεισόδιο οι τηλεθεατές είδαν τους μαχητές να τσακώνονται ξανά για τις καρύδες αλλά και για τους... νέους, ενώ Ηλίας Γκότσης και τον Τεό αρπάχτηκαν και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Η Μαρία, γνωστή και ως iron barbie που λέει και ο Τανιμανίδης αποκάλυψε ότι οι παλιοί κάνουν bullying στους καινούριους και όπως αποδείχθηκε δεν τα είπε μόνο στη συνέντευξη...

«Μη μου μιλάς», «Εγώ τώρα κάνω αυτό, εσύ δεν έχεις την εμπειρία», είναι μερικά από αυτά που λένε οι παλιοί στους καινούριους με τα πνεύματα να οξύνονται και μπροστά στις κάμερες.

Ο Πάνος υποστήριξε ότι σημαντικό είναι να υπάρχει επικοινωνία και σεβασμός ώστε να διατηρήσουν επαφές και εκτός παιχνιδιού με τη Μελίνα να του εξηγεί ότι υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται τη νίκη και πατούν πάνω σε άλλους. «Κάποια άτομα μπορεί να πατήσουν επί πτωμάτων για να καταλήξουν στον δικό τους στόχο πράγμα που είναι λάθος και νομίζω ότι στην ομάδα υπάρχουν τέτοια άτομα. Κατά καιρούς το καμουφλάρουν αλλά τους βγαίνει. Έχουν στόχο να βρεθούν στον τελικό και δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο.»

Εκτός από τους καινούριους, στην παραλία των Μαχητών, φλέγον θέμα παραμένουν οι καρύδες. Και συγκεκριμένα το πώς εξαφανίζονται οι καρύδες.

Η Μελίνα παραπονιέται ότι οι μερίδες μειώνονται δραματικά μέρα με την ημέρα και ότι αυτό είναι κάπως περίεργο, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον Νικόλα. Για να λυθούν τα προβλήματα αποφάσισαν τις καρύδες να τις καθαρίζουν δυο άτομα κάθε πρωί, ο Ηλίας και η iron... Και όπως εξήγησε η Μελίνα «οι μερίδες είναι κάπως καλύτερες τώρα».

Η κατάσταση, όμως, ξέφυγε, κατά τη διάρκεια του κουίζ ερωτήσεων. Του γνωστού τηλεπαιχνιδιού της Καραϊβικής.

Νικητής του κουίζ ήταν ο Πάνος των Μαχητών ο οποίος κέρδισε ένα κομμάτι λαχταριστής μηλόπιτας την οποία αποφάσισε να μοιραστεί με Μελίνα, Ηλία και Χάρη.

Και κάπου εκεί έγινε το έλα να δεις.

Ο Ηλίας κατηγόρησε τον Τεό για κατινιές και πισώπλατες κουβέντες, με την κατάσταση να ξεφεύγει τόσο που παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, αν δεν επενέβαιναν οι ψυχραιμότεροι παίκτες και μέλη της παραγωγής.

Από ότι καταλάβαμε από τον μεταξύ τους διάλογο, ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος ψιθύρισε στον Κώστα Τσεπάνη ότι ο Ηλίας Γκότσης βοηθούσε συγκεκριμένους παίκτες, κάτι που έκανε έξαλλο τον Ηλία.

  • Ηλίας: Καλά, εσύ κατινιάζεις τώρα και τα λες στον Κώστα για ποιο λόγο;
  • Θοδωρής: Τι λες ρε;
  • Ηλίας: Τι λες; Εσύ τι λες; Εσύ πας και λες μαλ… κι έρχεται και μου τη λέει.
  • Θοδωρής: Εσύ δεν μιλάς;
  • Ηλίας: Και σου λέω, μίλησα εγώ; Βοήθησα κανέναν; Όλο κατινιές! Για ποιο λόγο; Για ποιο λόγο και τα λες και επηρεάζεις. Για ποιο λόγο; Όλο κάτι να πεις. Πας και του το λες για ποιο λόγο;
  • Θοδωρής: Έλα να τα πούμε έξω, δεν χρειάζεται να γίνεται σόου.
  • Ηλίας: Ποιο σόου ρε φίλε;
  • Θοδωρής: Ολόκληρο σόου κάνεις μπροστά στην κάμερα.
  • Ηλίας: Ποια κάμερα ρε; Γράφει η κάμερα αυτή τη στιγμή; Ξέρω τι θα μου πεις. Για να μη χάσεις το γλυκό;


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Survivor 2 Survivor 2018 survivorGR Survivorgreece
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ