Γεωργιάδης: Πολιτικός εκβιασμός του Ερντογάν -Εχουμε δύο αιχμαλώτους στην Τουρκία - iefimerida.gr

Γεωργιάδης: Πολιτικός εκβιασμός του Ερντογάν -Εχουμε δύο αιχμαλώτους στην Τουρκία

Ο Αδωνις Γεωργιάδης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σημερινή εθνική επέτειος έχει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, δήλωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης, γιατί έχουμε δύο αιχμαλώτους στην Τουρκία, τους οποίους χρησιμοποιεί ο Ταγίπ Ερντογάν για να εκβιάσει πολιτικά την Ελλάδα.

«Τόσες μέρες συζητάμε τι έχουν τα κινητά των Ελλήνων στρατιωτικών. Η Τουρκία δεν μπορεί να βρει τι έχουν; Πρόκειται για διενέργεια ψυχολογικών επιχειρήσεων έναντι του λαού, της κυβερνήσεως, της Ευρώπης», συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Μετά και τη χθεσινή δήλωση του Ερντογάν ότι ‘’θα σκοτωθούμε και θα σκοτώσουμε και άλλους’’ για τη μεγάλη Τουρκία είναι απολύτως βέβαιον ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει επίπεδο επί τα χείρω… Ποιος άλλος τα λέει αυτά;», σχολίασε ακόμη.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι ο Γιάννης Μπαλάφας είχε πει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα μειώσει τους εξοπλισμούς και όταν ρωτήθηκε για την Τουρκία είχε πει «θα το ρισκάρουμε». «Τους ενοχλούσαν και οι παρελάσεις. Τώρα συνειδητοποίησαν ότι όσα λέγανε ήταν ένα κάρο ανοησίες όταν έχουμε μπροστά μας τον Ερντογάν και τους αιχμαλώτους στην Τουρκία», συνέχισε.

«Δεν θα μας κάμψει ο Ερντογάν, δε θέλουμε πόλεμο με την Τουρκία, αλλά δεν φοβόμαστε κύριε Ερντογάν, ανησυχούμε, δεν εφησυχάζουμε», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ ανέφερε ότι η Ελλάδα είναι διασπασμένη σε μια κρίσιμη συγκυρία λόγω του Αλέξη Τσίπρα «και της παρέας του».

Σε ό,τι αφορά το Σκοπιανό, σχολίασε «χαιρετίζω τη στροφή του Τσίπρα προς τις θέσεις Μητσοτάκη για αλλαγή του συντάγματος των Σκοπίων». «Χωρίς αλλαγή συντάγματος, οτιδήποτε άλλο παρέλκει. Εμείς δεν θέλουμε το όνομα ‘’Μακεδονία’’, αυτός το θέλει».

Σχετικά με την αναφορά του πρωθυπουργού σε «Gorna Makedonija», απευθυνόμενος σε δημοσιογράφο από τα Σκόπια, σχολίασε: «Είναι το ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας μας ζήτημα για αστειάκια; Το κρύο αστείο Τσίπρα στη Σκοπιανή δημοσιογράφο δείχνει την απώλεια που έχει με την πραγματικότητα. Είναι δικό σου το όνομα για να το δώσεις ή του παππού σου; Δεν μπορεί ο Τσίπρας να κάνει αστειάκια με το Σκοπιανό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ