Αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Αθήνα -Εξαιτίας μεθυσμένης γυναίκας [βίντεο] - iefimerida.gr

Αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Αθήνα -Εξαιτίας μεθυσμένης γυναίκας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα αεροσκάφος, που ταξίδευε από το Μάντσεστερ προς την Πάφο, αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία και να προσγειωθεί στην Αθήνα, εξαιτίας απίστευτου παραληρήματος γυναίκας που ήταν μεθυσμένη.

Η 23χρονη, που πήγαινε για διακοπές με φίλες της στην Κύπρο, άρχισε να επιτίθεται φραστικά σε άλλους επιβάτες και σε μέλη του πληρώματος. Ετσι, ο πιλότος αναγκάστηκε να κατεβάσει το αεροσκάφος της easyjet στην Αθήνα, το βράδυ της Παρασκευής και απομακρύνθηκαν τέσσερα άτομα, λόγω της βίαιης συμπεριφοράς τους, σύμφωνα με την Daily Mail.

Σε βίντεο που τράβηξε ένας από τους επιβάτες η 23χρονη βρίζει ουρλιάζοντας ένα μέλος του πληρώματος που προσπαθεί να την ηρεμήσει και εκείνη προχωρά σε ένα παράλογο ξέσπασμα, ρωτώντας τον «Θέλεις να γίνω πόρνη;». Ενώ προσπαθούν να την ηρεμήσουν, εκείνη κάθεται στη θέση της και αρχίζει να κλαίει. Ισχυρίζεται ότι θα την βιάσουν αν την πετάξουν από την πτήση, αν και φαίνεται να πιστεύει ότι ήδη βρίσκεται στην Κύπρο. «Φοβάμαι. Θέλω να πάω σπίτι. Σας παρακαλώ, να με πάτε στο σπίτι μου. Δεν θέλω να κάνω διακοπές», συνεχίζει εκείνη, ενώ την ώρα που την απομάκρυναν από το αεροσκάφος έβρισε και τον επιβάτη που κατέγραφε το περιστατικό σε βίντεο.

Πάντως, οι άλλοι που επέβαιναν στο αεροσκάφος ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν εκείνη απομακρύνθηκε. Σύμφωνα με επιβάτες, η γυναίκα ήταν ήδη μεθυσμένη όταν επιβιβάστηκε στην πτήση.

«Ηταν όλοι πολύ μεθυσμένοι. Επιναν τα δικά τους ποτά στην πτήση. Αρχισαν να βρίζουν, να τσακώνονται και να απειλούν άλλους επιβάτες, οπότε το αεροπλάνο άλλαξε πορεία προς την Αθήνα», δήλωσε επιβάτης στην Daily Mail.

Εκπρόσωπος της easyJet επιβεβαίωσε ότι η πτήση άλλαξε πορεία και πως απομακρύνθηκαν τέσσερις επιβάτες στην Αθήνα, εξαιτίας της συμπεριφοράς τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μεθυσμένη πτήση προσγείωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ