Συνελήφθη για εμπόριο κροτίδων – Πούλησε 32.500 βεγγαλικά μέσω διαδικτύου - iefimerida.gr

Συνελήφθη για εμπόριο κροτίδων – Πούλησε 32.500 βεγγαλικά μέσω διαδικτύου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατασχέθηκαν 32.500 κροτίδες στο Ρέθυμνο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος, 26χρονου Έλληνα για παραβάσεις που αφορούν σε βεγγαλικά πυροτεχνήματα.

Μετά από στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση της αστυνομίας στο Ρέθυμνο για το συγκεκριμένο άνδρα ότι κατέχει και εμπορεύεται κροτίδες μέσω διαδικτύου, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, κατόπιν επικοινωνίας μαζί του, συμφώνησαν να του αποστείλει τμηματικά, μέσω μεταφορικής εταιρίας, ποσότητα κροτίδων έναντι χρηματικού ποσού.

Χθες και σήμερα παρελήφθησαν τα δέματα από την μεταφορική εταιρία, τα οποία όπως διαπιστώθηκε περιείχαν συνολικά 32.500 κροτίδες, οι οποίες και κατασχέθηκαν. 'Αμεσα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 26χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στην Αθήνα.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κροτίδες Βεγγαλικά εμπόριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ