Ξεκίνησε η προπώληση για τους Detachments - iefimerida.gr

Ξεκίνησε η προπώληση για τους Detachments

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oι Detachments θα βρεθούν για μια live εμφάνιση στις 20 Μαΐου στο Second Skin Club και η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε.

Την Παρασκευή 20 Μαΐου, 3 άτομα- μαζί με τον εγκέφαλο του συγκροτήματος Bastien Marshal- θα βρίσκονται στη σκηνή του Second Skin Club για να τους απολαύσουμε την στιγμή που πρέπει, σε μία συναυλία που όσοι θα έρθουν, θα έχουν να το λένε μετά…

Με βάση το Λονδίνο, οι Detachments είναι σίγουρα από αυτές τις απρόβλεπτες περιπτώσεις μουσικών που ενώ τα πρώτα δείγματα δουλειάς τους μας έδιναν την εντύπωση πως το ολοκληρωμένο album τους θα ήταν ένα καθαρό new wave album που μύριζε Joy Division, Cure και Sound, τελικά όταν αυτό κυκλοφόρησε το 2010, είχαμε να κάνουμε με ένα New Cold Wave/Minimal Wave αποτέλεσμα που σε αρκετές στιγμές θύμιζε Fad Gadget, Cabaret Voltaire και Blancmange.

Το ντεμπούτο τους album “Detachments” (η παραγωγή ανήκει στον James Ford από Simian Mobile Disco) πήρε αποθεωτικές κριτικές από το NME, τους Times και από δεκάδες μουσικά underground sites και έντυπα.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε απο το Ticket House (Πανεπιστημιου 42) ή από το Second Skin Club (Πλατεία Αγίων Αναργύρων, Ψυρρή -μόνο τις ώρες λειτουργίας του club).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ