Πήρε χαμηλό βαθμό η Ελλάδα, ήττα (0-1) στο ΟΑΚΑ από την Ελβετία [βίντεο] - iefimerida.gr

Πήρε χαμηλό βαθμό η Ελλάδα, ήττα (0-1) στο ΟΑΚΑ από την Ελβετία [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελβετία έδειξε καλύτερη, πιο έτοιμη και κέρδισε δίκαια την Εθνική ομάδα με 1-0 μέσα στο ΟΑΚΑ σε φιλικό.

Η Εθνική μας ομάδα που πλέον μετά την αποτυχημένη της προσπάθεια να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας στρέφει την προσοχή της στο νεοσύστατο Nations League που ξεκινά τον προσεχή Αύγουστο, ηττήθηκε σε φιλικό από την Ελβετία στο ΟΑΚΑ με 1-0 μπροστά σε ελάχιστο κόσμο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με την κάθε ομάδα να έχει τις δικές της ευκαιρίες για να σκοράρει, ωστόσο, στην επανάληψη οι Ελβετοί ήταν ανώτεροι, σκόραραν με τον Τζεμαϊλί και είχαν ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα.

Επόμενο τεστ για την ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε την ερχόμενη Τρίτη (27/3) με αντίπαλο την Αίγυπτο στην Ελβετία.

Ελλάδα (Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης (63' Μπακάκης), Παπασταθόπουλος, Μανωλάς (79' Σταφυλίδης), Ρέτσος, Ζέκα, Σάμαρης (73' Κουρμπέλης), Μπακασέτας, Δώνης (63' Χριστοδουλόπουλος), Φορτούνης (75' Πέλκας), Μήτρογλου (73' Κουλούρης).

Ελβετία (Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Λίχτσταϊνερ (61΄Λανγκ), Ακάντζι, Σερ, Ροντρίγκεθ (80' Φράι), Τζάκα, Φρόιλερ (61' Ζούμπερ), Τζεμαϊλί, Μπεχράμι (61' Φερνάντες), Εμπολό (73' Ομπερλίν), Σεφέροβιτς (61' Γκαβράνοβιτς).

ΤΟ ΓΚΟΛ


"Είναι μια νέα αρχή για εμάς, μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες να προκριθούμε στα τελικά. Δεν αξίζαμε να χάσουμε, ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, η ισοπαλία θα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Θα παίξουμε ένα ακόμη δύσκολο φιλικό, η ομάδα είναι σχετικά νέα και θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι στο μέλλον", τόνισε ο Βασίλης Τοροσίδης μετά το τέλος του αγώνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Εθνική Ομάδα Ελβετία ΟΑΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ