Το γοερό κλάμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά την αποχώρησή της από το Survivor 2 [βίντεο] - iefimerida.gr

Το γοερό κλάμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά την αποχώρησή της από το Survivor 2 [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαρμακερή αποδείχθηκε η πέμπτη υποψηφιότητα αποχώρησης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από το Survivor 2.

Η παρουσιάστρια τελικά αποχώρησε αφού συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους σε σχέση με τον Στέλιο Κρητικό και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Η ίδια, μιλώντας στο συμβούλιο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της είπε ότι είναι ευχαριστημένη με τον εαυτό της και από το γεγονός ότι το έζησε όλο αυτό με όλα τα γκάζια.

Στη συνέχεια ζήτησε από τους συμπαίκτες της να κάνουν ένα τελευταίο ζντο λέγοντας Survivors κάτι που όλοι έκαναν αφού πρώτα είπαν το όνομά της.

Αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες της έναν έναν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξέσπασε σε κλάματα, όπως φαίνεται και από το βίντεο.

Κατά πληροφορίες και μετά την αποχώρησή της από το Συμβούλιο, το κλάμα ήταν γοερό, κάτι λογικό μετά από μια τόσο μεγάλη και μακρά διαδικασία, όπως είναι το Survivor, που βάζει τους συμμετέχοντες να αναμετρώνται με τα όρια τους, τις σωματικές αλλά και τις ψυχολογικές αντοχές τους.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ