Πρίγκιπας Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ μαγειρεύουν -Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε τι - iefimerida.gr

Πρίγκιπας Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ μαγειρεύουν -Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε τι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αγαπημένη οικογενειακή δραστηριότητα των παιδιών της αποκάλυψε η Κέιτ Μίντλετον, καθιστώντας σαφές πως μεγαλώνει τα παιδιά της όπως κάθε απλή μητέρα.

Πρίγκιπας Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ μαγειρεύουν -Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε τι | iefimerida.gr 0

Την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της τελευταίας της δημόσιας ασχολίας, προτού πάρει άδεια μητρότητας, η 36χρονη πριγκίπισσα μίλησε με ντόπιους και εθελοντές για τον πρίγκιπα Τζορτζσ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ, βάζοντας τις τελευταίες πινελιές σε ένα γεύμα που ετοιμάστηκε για το Commonwealth Big Lunch, μια πρωτοβουλία που ενθαρρύνει τους ανθρώπους να τρώνε με μέλη της κοινότητάς τους μια φορά το χρόνο.

Πρίγκιπας Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ μαγειρεύουν -Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε τι | iefimerida.gr 1

«Το έκανα αυτό με τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ – φτιάχναμε ζύμη για πίτσα. Το λάτρεψαν γιατί λέρωσαν τα χέρια τους» δήλωσε η Κέιτ σε ένα από τα μέλη, σύμφωνα με το περιοδικό «Hello».

Πρίγκιπας Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ μαγειρεύουν -Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε τι | iefimerida.gr 2

Μιλώντας με έναν διερμηνέα, η έγκυος Κέιτ Μίντλετον είπε: «Είπα απλώς πως πραγματικά διασκεδάζω όταν φτιάχνουμε ζύμη πίτσας με τον Τζορτζ και την Σαρλότ επειδή τους αρέσει να λερώνουν τα χέρια τους».

Κι ενώ η Κέιτ λατρεύει τα πάρτι με πίτσα με τον 4χρονο γιο της και την 2χρονη κόρη της, ο Γουίλιαμ είχε αποκαλύψει στο παρελθόν το πιάτο υπογραφή του που φτιάχνει για την οικογένεια.

«Μου αρέσει να μαγειρεύω, αλλά δεν είμαι πολύ καλός. Μου αρέσουν τα ψητά κρέατα. Έτσι, ψήνω λίγο κοτόπουλο ή κρέας» είχε πει τον Νοέμβριο του 2017 και πρόσθεσε: «μου αρέσει μισοψημένο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ