Η φωτογραφία που πόσταραν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ και κρύβει θυμό [εικόνα] - iefimerida.gr

Η φωτογραφία που πόσταραν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ και κρύβει θυμό [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όπως είναι αναμενόμενο, με το σκάνδαλο της σχέσης του Ντόναλντ Τραμπ με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, ενώ ήταν παντρεμένος με την Μελάνια, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην τρέχουσα σχέση της πρώτης οικογένειας των ΗΠΑ.

Η ειδική στη γλώσσα του σώματος, Πάτι Γουντ δήλωσε αποκλειστικά στο «Life & Style» τι σκέφτεται για την τελευταία φωτογραφία που ανέβηκε στο λογαριασμό της πρώτης Κυρίας στο Instagram από το εξωτερικό του Λευκού Οίκου και μάλλον δεν είναι καλά τα πράγματα.

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on Mar 22, 2018 at 7:01am PDT

«Πολλές πτυχές της συμπεριφοράς τους είναι ενδιαφέρουσες. Παρατηρήστε πως κοιτάζει κατάματα την κάμερα ο Ντόναλντ Τραμπ. Αν έκοβε κάποιος την Μελάνια από τη φωτογραφία κανείς δε θα αντιλαμβανόταν ότι ήταν εκεί. Η Μελάνια βρίσκεται λίγο πιο πίσω και χαμογελά – διακρίνει κανείς μαι προσπάθεια που καταβάλλει για να το κάνει, αλλά χαμογελάει. Το χαμόγελό του Τραμπ από την άλλη, είναι πολύ ασυνήθιστο. Είναι πελώριο και απλώνεται σε όλη την έκταση του προσώπου» συνέχισε, συγκρίνοντας την έκφραση του προσώπου του με εκείνο το χαμόγελο του μανικού του Τζακ Νίκολσον.

Ένα άλλο πράγμα που παρατήρησε η ειδική στη γλώσσα του σώματος είναι τα βλέμματα και των δύο. «Κοιτάξτε πόσο παρόμοια είναι η έκφραση στα μάτια τους» εξήγησε. «Αυτό κρύβει θυμό. Τα μάτια και των δύο δείχνουν κρυμμένο θυμό».

Να σημειωθεί πως η Στόρμι Ντάνιελς θα δώσει συνέντευξη την ερχόμενη Κυριακή στο CBS όπου θα μιλήσει για όλα – και η πρώτη Κυρία φέρεται να «προετοιμάζεται για το χειρότερο».

Μια πηγή δήλωσε στο Hollywood Life αυτή την εβδομάδα: «Η Μελάνια ετοιμάζεται για όσα θα ακουστούν στη συνέντευξη και προετοιμάζεται για κάποιες πολύ εξευτελιστικές και ενοχλητικές αποκαλύψεις μεταξύ του συζύγου της και της Στόρμι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ