Εμμανουέλ Μπεάρ: Η Γαλλίδα ηθοποιός που είδε το πρόσωπό της να μεταμορφώνεται από τις πλαστικές επεμβάσεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Εμμανουέλ Μπεάρ: Η Γαλλίδα ηθοποιός που είδε το πρόσωπό της να μεταμορφώνεται από τις πλαστικές επεμβάσεις [εικόνες]

AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εμμανουέλ Μπεάρ γεννήθηκε στο Γκασέν του Σαν Τροπέ, στη Γαλλία, στις 14 Αυγούστου 1963.

Ο πατέρας της, Γκι Μπεάρ, ήταν ποιητής, μουσικός και τραγουδιστής, λιβανέζικης καταγωγής, ενώ η μητέρα της, Ζενεβιέβ Γκαλεά, πρώην μοντέλο και ηθοποιός. Ήταν ελληνοιταλικής καταγωγής, καθώς η γιαγιά της ήταν Ελληνίδα.

Όνειρό της ήταν να γίνει ηθοποιός κάτι που ξεκίνησε ήδη από τα 7 της, κάνοντας εμφανίσεις σε ταινίες. Η ηθοποιός που λάτρευε είναι η Ρόμι Σνάιντερ.

Στα 17 της φεύγει για τον Καναδά, τον οποίο ερωτεύεται και τον κάνει δεύτερο σπίτι της. Σπουδάζει και εκεί γνωρίζει τον σκηνοθέτη Ρόμπερτ Άλτμαν που την ενθαρρύνει να γίνει ηθοποιός. Τρία χρόνια μετά, επιστρέφει στη Γαλλία και κάνει μαθήματα υποκριτικής. Εντυπωσιάζει τον Ντέιβιντ Χάμιλτον με την ομορφιά της, που της προσφέρει τον πρώτο της ρόλο στην ερωτική ταινία «Premiers Désirs».

Στη συνέχεια, παίζει στο «Un amour interdit», όπου για τον ρόλο της λαμβάνει υποψηφιότητα για το Βραβείο Σεζάρ της πιο ελπιδοφόρου νέας ηθοποιού για το 1985. Έτσι ξεκινά η καριέρα της στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο.

Διαβάστε την ιστορία της Μπεάρ για τη ζωή και το πρόβλημα με τις πλαστικές επεμβάσεις στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ