Νταλάρα σε Βενιζέλο μετά το PSI: «Θα είσαι για πάντα φίλος μου» - iefimerida.gr

Νταλάρα σε Βενιζέλο μετά το PSI: «Θα είσαι για πάντα φίλος μου»

Νταλάρας σε Βενιζέλο μετά το PSI: «Θα είσαι για πάντα φίλος μου»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αργά χθες το βράδυ ο Τσαρλς Νταλάρα, γενικός διευθυντής του IIF και ο διοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, τηλεφώνησαν στον Ευάγγελο Βενιζέλο για να τον συγχαρούν για την επιτυχία του PSI, που οδηγεί σε αλλαγή δημοσιονομικής σελίδας στη χώρα.

Ο Τσαρλ Νταλάρα που ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός με τον υπουργό Οικονομικών, φέρεται να του είπε «Θα είμαστε για πάντα φίλοι».

Νωρίτερα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ενώ οι προσφορές για την ανταλλαγή ομολόγων ήταν σε εξέλιξη, παρακολουθούσε τα αποτελέσματα από το γραφείο του στην αντιπροεδρία στη Ζαλοκώστα και ενημερωνόταν διαρκώς από τον Πέτρο Χριστοδούλου, πρόεδρο του Οργανισμού Διαχείρισης του Δημοσίου Χρέους.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρακολουθούσε τα αποτελέσματα του PSI περιστοιχιζόμενος από μία ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων ήταν ο Κώστας Καρτάλης, Τόνια Αντωνίου, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Σοφία Γιαννακά και ο υφυπουργός Εσωτερικών, Πάρις Κουκουλόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ