Euroleague: Τα σενάρια της 4ης θέσης για τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Euroleague: Τα σενάρια της 4ης θέσης για τον Παναθηναϊκό

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Ζάλγκιρις Κάουνας δυσκόλεψε το έργο του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague.

Με τις δύο ομάδες να έχουν πλέον το ίδιο ρεκόρ, οι Μαδριλένοι έχουν το πάνω χέρι. Πλέον, ο Πασκουάλ, οι συνεργάτες του και οι παίκτες τους ελπίζουν σε ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης είτε στο Βελιγράδι απέναντι στον αδιάφορο και αποκλεισμένο Ερυθρό Αστέρα, είτε στην τελευταία αγωνιστική όταν οι Ισπανοί υποδέχονται την επίσης αδιάφορη Μπάμπεργκ. Αν συμβεί αυτό, τότε ο Παναθηναϊκός θα πάρει την 4η θέση εφόσον κερδίσει την Βαλένθια στο ΟΑΚΑ και την Αρμάνι στο Μιλάνο. «Ζωντανές» για την τέταρτη θέση είναι, πάντως, τόσο η Χίμκι (υποδέχεται αύριο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας), όσο και η Ζάλγκιρις Κάουνας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Euroleague πλεονέκτημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ