«Στα χέρια του Νεϊμάρ η πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης»! - iefimerida.gr

«Στα χέρια του Νεϊμάρ η πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης»!

Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όπως αποκαλύπτει το βραζιλιάνικο UOL Esporte, με την είδηση να αναπαράγουν, το ένα μετά το άλλο, τα μεγαλύτερα Μέσα της Ευρώπης, ο Νεϊμάρ έχει, ήδη, στα χέρια του πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης και, πιο συγκεκριμένα, του ισχυρού άνδρα της, Φλορεντίνο Πέρεθ, προκειμένου να επιστρέψει στην Ισπανία, αυτήν τη φορά για χάρη της μισητής αντιπάλου της Μπαρτσελόνα!

Και μπορεί από την Παρί Ζεν Ζερμέν να διαψεύδουν τα πάντα, οι πληροφορίες από τη Βραζιλία, ωστόσο, «μαρτυρούν» πως υπάρχει… και καπνός και φωτιά!

Όπως τονίζεται, λοιπόν, ο μεγαλοατζέντης Πίνι Ζάχαβι, που μεσολάβησε και έστειλε, ουσιαστικά, τον 26χρονο στο Παρίσι το περασμένο καλοκαίρι, είχε συνάντηση με τον Πέρεθ την περασμένη βδομάδα και χθες (21/3) ταξίδεψε στη «χώρα του καφέ», προκειμένου να μεταφέρει στους δικηγόρους του παίκτη την πρόταση των Μαδριλένων!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ