«Η πολιτική αρένα είναι σκληρή για τους διάττοντες κομήτες » - iefimerida.gr

«Η πολιτική αρένα είναι σκληρή για τους διάττοντες κομήτες »

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιώργο Μόσιαλο, επιτέθηκε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, μέσω επιστολής η οποία τιτλοφορείται «Τι και αν πέρασαν οι απόκριες οι μάσκες παραμένουν».

Στην επιστολή κατηγορεί τον Ηλία Μόσιαλο ότι στην προσπάθεια της διεκδίκησης της προωπικής του κατοχύρωσης στις εξελίξεις, προσπαθεί να παρουσιάσει τον εαυτό του ως τη «λευκή περιστερά της πολιτικής».

Και συνεχίζει λέγοντας: «Αντιλαμβάνομαι τη μοναξιά που νοιώθει. Η πολιτική αρένα είναι σκληρή, για όσους ως διάττοντες κομήτες προσγειώθηκαν ανώμαλα στην πραγματικότητα».

Κλείνοντας του απευθύνεται ζητώντας του να είναι περισσότερο σεμνός σε ότι αφορά το ποιος εκφράζει τη σοσιαλιστική προοπτική στο κόμμα με το οποίο εκλέχθηκε. «Ο καθένας μας έχει την ιστορία του στο ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος την ιστορία του ΕΚΤΟΣ ΠΑΣΟΚ. Είναι λοιπόν ο τελευταίος που μπορεί να μιλά για το ΠΑΣΟΚ στο όνομα του ΠΑΣΟΚ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ