Περίεργο περιστατικό με Καμμένο -Βαν κινηματογραφούσε τη συνοδεία του - iefimerida.gr

Περίεργο περιστατικό με Καμμένο -Βαν κινηματογραφούσε τη συνοδεία του

Πάνος Καμμένος (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα περίεργο περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης με πρωταγωνιστή τον υπουργό Αμυνας, Πάνο Καμμένο.

Οπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, άγνωστοι εντοπίστηκαν να παρακολουθούν αλλά και να βιντεοσκοπούν το αυτοκίνητο του κ. Καμμένου,

Το αυτοκίνητο του υπουργού μαζί με τη συνοδεία ξεκίνησε στις 09:20 το πρωί με κατεύθυνση προς το υπουργείο Αμυνας. Το συνοδευτικό αυτοκίνητο του κ. Καμμένου εντόπισε λευκό βαν ιταλικής κατασκευής με ελληνικές πινακίδες να τους ακολουθεί. Αρχικά, δεν δόθηκε ιδιαίτερη σημασία διότι η λεωφόρος Βάρης-Κορωπίου, που κινούνταν, είναι ένας πολυσύχναστος δρόμος. Στη συνέχεια, όμως, το βαν πλησίασε το όχημα του Πάνου Καμμένου και όπως διαπιστώθηκε κινηματογραφούσε την πομπή.

Το συνοδευτικό αυτοκίνητο εγκλώβισε το βαν και ακινητοποίησε τους επιβαίνοντες, με την Αμεση Δράση να ενημερώνεται.

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας συνέχισε την πορεία του, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προσήγαγαν τους δύο επιβάτες.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συνέχισε την πορεία του αλλά στο σημείο του περιστατικού μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που προσήγαγαν τελικά τους δύο επιβάτες του λευκού αυτοκινήτου στην Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής. Μετά από σχετική έρευνα διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ