Αργείς πάντα στα ραντεβού σου; Iσως είσαι μέσα σε αυτούς τους τέσσερις τύπους προσωπικότητας - iefimerida.gr

Αργείς πάντα στα ραντεβού σου; Iσως είσαι μέσα σε αυτούς τους τέσσερις τύπους προσωπικότητας

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να «στήσεις» κάποιον σε ραντεβού. Να είναι αυτός στην ώρα του και να σε περιμένει υπομονετικά, ενώ εσύ τον καθησυχάζεις ότι όπου να ναι φτάνεις.

Αν και όλοι μας έχει συμβεί να καθυστερήσουμε σε κάποιο ραντεβού ή υποχρέωση, ωστόσο υπάρχουν άτομα που η αργοπορημένη τους άφιξη σχεδόν σε κάθε τους ραντεβού είναι κάτι που τους χαρακτηρίζει γενικότερα.

Η συνέπεια είναι μια αρετή, που δυστυχώς δεν διαθέτουν όλοι. Αν και η αργοπορία θεωρείται γυναικείο χαρακτηριστικό, υπάρχουν και πολλοί άντρες που δεν είναι ποτέ στην ώρα τους.

Εάν λοιπόν είσαι το άτομο που φτάνει πάντα τελευταίο και καταιδρωμένο σε μία συνάντηση και εκνευρίζεις τους υπόλοιπους που είναι πάντα συνεπείς, ίσως ταιριάζεις σε έναν από τους παρακάτω τέσσερις τύπους ανθρώπων που έχουν αυτή την ενοχλητική συνήθεια.

Αν αργείς πάντα στα ραντεβού σου, τότε διάβασε τι δείχνει η μόνιμη αργοπορία σου στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αργοπορημένος αργοπορία κατηγορία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ