Το νέο Mitsubishi Eclipse Cross έχει ενδιαφέρον [εικόνες] - iefimerida.gr

Το νέο Mitsubishi Eclipse Cross έχει ενδιαφέρον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Mitsubishi παρουσίασε μετά από αρκετό καιρό ένα καινούργιο μοντέλο με ενδιαφέρον και για τη χώρα μας, ενώ εκμεταλλεύθηκε και τη μεγάλη παράδοσή της στα SUV.

Παράλληλα το Eclipse Cross όχι μόνο ανήκει στη δημοφιλή κατηγορία των μικρών- μεσαίων SUV, ακολουθεί τη σύγχρονη τάση των κουπέ SUV. Ταυτόχρονα διαθέτει έντονη προσωπικότητα, η οποία οπτικά αποτυπώνεται στη χαρακτηριστική του μάσκα με το πολύ χρώμιο.

Το νέο Mitsubishi Eclipse Cross έχει ενδιαφέρον [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στο εσωτερικό του η αυστηρή παραδοσιακά προσέγγιση της μάρκας συνδυάζεται με στοιχεία όπως η οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό και η επιφάνεια αφής στην κεντρική κονσόλα.

Το νέο Mitsubishi Eclipse Cross έχει ενδιαφέρον [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το νέο Eclipse Cross εξοπλίζεται φυσικά με όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης και διασύνδεσης smartphones, ενώ οι χώροι για τους επιβάτες είναι άνετοι και δεν επηρεάζονται από την κλίση της οροφής.

Το νέο Mitsubishi Eclipse Cross έχει ενδιαφέρον [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το μέγεθος του πορτμπαγκάζ κυμαίνεται από τα 341 μέχρι και τα 1.136 λίτρα. Η πρώτη τιμή πάντως, αν το συρόμενο κατά 200 χιλιοστά πίσω κάθισμα μετατοπιστεί τελείως μπροστά, γίνεται 448 λίτρα.

Το νέο Mitsubishi Eclipse Cross έχει ενδιαφέρον [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Καινούργιος είναι και ο κινητήρας με τον οποίο το Eclipse Cross των 4,405 μέτρων διατίθεται στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για έναν σύγχρονο τετρακύλινδρο turbo 1.500 κυβικών, ο οποίος αποδίδει 163 ίππους και 250 Nm. Στην προσθιοκίνητη έκδοσή του συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, κινεί τους εμπρός τροχούς και είναι αρκετά ελαστικός από χαμηλά και δυνατός σε όλη σχεδόν την κλίμακα λειτουργίας του.

Το νέο Mitsubishi Eclipse Cross έχει ενδιαφέρον [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Η αρκετά μεγάλη ισχύς του περνά εύκολα στο δρόμο, με τα περιθώρια πρόσφυσης να είναι αρκετά υψηλά.

Το νέο Mitsubishi Eclipse Cross έχει ενδιαφέρον [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Φυσικά ακόμα υψηλότερα είναι στην τετρακίνητη έκδοση, όπου είναι στάνταρ και το αυτόματο κιβώτιο CVT, με τις 8 προκαθορισμένες σχέσεις στη χειροκίνητη λειτουργία του. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει και 3 προγράμματα οδήγησης (πέρα από το S-AWC), τα Auto, Snow και Gravel, με τη ροπή στο πρώτο που καταλήγει στους πίσω τροχούς να φτάνει μέχρι και το 55%, με μέγιστη το 60% στο Gravel.

Το νέο Mitsubishi Eclipse Cross έχει ενδιαφέρον [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Το νέο Mitsubishi Eclipse Cross είναι διαθέσιμο σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, τα Inform, Invite Plus και Intense Plus. Το τελευταίο που είναι και το πιο πλούσιο συνδυάζεται αποκλειστικά με την τετρακίνηση και το αυτόματο κιβώτιο CVT.

Το νέο Mitsubishi Eclipse Cross έχει ενδιαφέρον [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Οι τιμές των προσθιοκίνητων εκδόσεων ξεκινούν από τις 24.900 ευρώ, ενώ αυτές της τετρακίνητης, πάντα σε συνδυασμό με τον κινητήρα βενζίνης των 1.500 κυβικών και των 163 ίππων, από 35.950 ευρώ.

Το νέο Mitsubishi Eclipse Cross έχει ενδιαφέρον [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mitsubishi Eclipse Cross SUV
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ