Τι να κάνεις και τι όχι αν η κολλητή σου κάνει σχέση και «εξαφανιστεί» - iefimerida.gr

Τι να κάνεις και τι όχι αν η κολλητή σου κάνει σχέση και «εξαφανιστεί»

Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχει συμβεί σε όλες μας. Ναι, και στις καλύτερες φιλίες.

Η καλύτερή σου φίλη αρχίζει να βγαίνει με κάποιον και ξαφνικά εξαφανίζεται και εσύ μένεις μόνη σου και δεν έχεις τι να κάνεις. Φυσικά και χαίρεσαι με τη σχέση της κολλητής σου, αν όντως η φιλία σας είναι πραγματική και δυνατή. Είναι φυσικό όμως να νιώθεις παραμελημένη όταν δεν την βλέπεις ή δεν την ακούς συχνά.

Η αλήθεια είναι ότι όλες έχουμε περάσει μια περίοδο «εξαφάνισης» όταν αρχίζουμε να βγαίνουμε με κάποιον. Είναι η περίοδος του «honeymoon», που όλα είναι τέλεια και το ζεις στο έπακρο. Έτσι, τυχαίνει να απομακρυνόμαστε από τους φίλους μας και να μην μαθαίνουμε νέα τους ή και να μη μιλάμε για λίγο καιρό.

Λογική συνέπεια όλου αυτού είναι να υπάρξουν παρεξηγήσεις, ακόμη και τσακωμοί. Δεν χρειάζονται, όμως, μακροσκελή μηνύματα παραπόνων ή ξεσπάσματα οργής για να τα ξεκαθαρίσεις. Μπορείς να λύσεις το πρόβλημα με έναν πολύ απλό τρόπο. Με μια ώριμη και σοβαρή συζήτηση μεταξύ ενηλίκων.

Διάβασε τι να κάνεις και τι όχι αν η κολλητή σου κάνει σχέση και «εξαφανιστεί», στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχέση φιλία έρωτας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ