Μεγάλο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για τις συλλογικές συμβάσεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Μεγάλο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για τις συλλογικές συμβάσεις [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συλλαλητήρια τόσο στην Αθήνα οαο και σε άλλες πόλεις, πραγματοποιούν σήμερα σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ.

Εργατικά σωματεια, ομοσπονδιες και συνδικάτα συνεχίζουν να θέτουν στο επίκεντρο των ζητουμένων τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας (ΣΣΕ) με αυξήσεις στους μισθούς, εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο πραγματοποιειται αυτή τη στιγμή στην πλατεία ομονοιας ενώ πρόκειται να ακολουθησει πορεία. Καλούν στο συλλαλητήριο Στο συλλαλητήριο στην Ομόνοια, εκτός από εργατικά σωματεία και Ομοσπονδίες, καλεί και η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ).

«Οι γυναίκες διεκδικούμε ΣΣΕ, δουλειά με δικαιώματα», τονίζει στο κάλεσμά της η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), υπογραμμίζοντας ότι οι εργαζόμενες γυναίκες είναι τα πρώτα θύματα της ανεργίας, των «ευέλικτων» εργασιακών σχέσεων, των μισθών που δεν φτάνουν ούτε για τις στοιχειώδεις ανάγκες των ίδιων και των οικογενειών τους. Στο συλλαλητήριο στην Ομόνοια καλεί επίσης ο Σύλλογος Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Ταμείων (ΣΥΑΤ). Με αποφάσεις τους οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Ιστορικού - Αρχαιολογικού, ΠΤΔΕ, ΠΤΝ, Τουρκικών Σπουδών και Ιατρικής ΕΚΠΑ καλούν τους φοιτητές σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας. Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο απευθύνουν επίσης η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) και η Κίνηση για την Εθνική Αμυνα (ΚΕΘΑ).

Μεγάλο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για τις συλλογικές συμβάσεις [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Μεγάλο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για τις συλλογικές συμβάσεις [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Μεγάλο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για τις συλλογικές συμβάσεις [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Μεγάλο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για τις συλλογικές συμβάσεις [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΜΕ Ομόνοια συλλογικές συμβάσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ