Η Mαριάννα Λάτση λαμπερή σε εκδήλωση με την κόρη της, Εριέττα Κούρκουλου [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Mαριάννα Λάτση λαμπερή σε εκδήλωση με την κόρη της, Εριέττα Κούρκουλου [εικόνες]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Nίκος Κούρκουλος γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 1934 και μεγάλωσε σε μια μονοκατοικία του Ζωγράφου, στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 14.

Ο πατέρας του Νίκου Κούρκουλου, Αλκίνοος -με καταγωγή από την Κέρκυρα- και η μητέρα του, Αυξεντία -με καταγωγή από την Τήνο-, δύο χρόνια μετά τη γέννηση του γιου τους, Νίκου (είχαν τέσσερα αγόρια, ο Νίκος Κούρκουλος ήταν δεύτερος κατά σειρά) αγόρασαν σπίτι στην περιοχή που υπήρξε μόνιμη κατοικία τους για πολλά χρόνια. Σήμερα, έχει ανεγερθεί πολυκατοικία εκεί και έχει αγοραστεί.

Το βράδυ της Δευτέρας 19 Μαρτίου, στο θέατρο ΣΤΟΑ πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στη μνήμη του Νίκου Κούρκουλου. Εικόνες των παιδικών χρόνων του, οικογενειακές στιγμές και στιγμές της καριέρας του έγιναν κομμάτια ενός παζλ: ένα αφιέρωμα που συγκίνησε όσους έδωσαν το «παρών».

Μαριάννα Λάτση, Εριέττα και Άλκης Κούρκουλος δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την βραδιά. Κοντά τους βρέθηκαν άνθρωποι από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο που εκτίμησαν την παρουσία και το έργο του Νίκου Κούρκουλου.

Δείτε την Μαριάννα Λάτση και την Εριέττα Κoύρκουλου, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαριάννα Λάτση Εριέττα Κούρκουλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ