«Κάνε Ααα»: Ο σοβαρός λόγος για τον οποίο όλοι σήμερα μας προτρέπουν να... ανοίξουμε το στόμα μας - iefimerida.gr

«Κάνε Ααα»: Ο σοβαρός λόγος για τον οποίο όλοι σήμερα μας προτρέπουν να... ανοίξουμε το στόμα μας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο λευκό χαμόγελο δεν κρύβεται μόνο το μυστικό μιας καλής εμφάνισης αλλά και μιας καλής υγείας.

Σήμερα το healthy living δεν είναι απλά ένα σύνθημα, μια ακόμη μόδα, αλλά πραγματικά τρόπος ζωής και ζητούμενο για όλους.

Είναι σίγουρα ζητούμενο για όσους παρά το βαρύ τους πρόγραμμα, το άγχος, τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις δεν πέφτουν για ύπνο πριν μαγειρέψουν το μεσημεριανό της επόμενης ημέρας, για όσους δεν φεύγουν από το σπίτι χωρίς το ταπεράκι, για όσους διαλέγουν προσεκτικά τι θα βάλουν στο πιάτο τους, για όλους όσοι παρά την κούρασή τους θα βρουν ένα μισαωράκι έστω για να κάνουν τη γυμναστική τους, να τονώσουν το κορμί τους και το πνεύμα τους. Για όλους όσοι για να χαλαρώσουν θα βάλουν τα ακουστικά στα αυτιά τους και θα βγουν να κάνουν ένα μισάωρο γρήγορο περπάτημα στη γειτονιά. Για όλους όσοι ξέρουν ότι αφιερώνοντας δυο λεπτά το πρωί και δυο λεπτά το βράδυ για να βουρτσίσεις σωστά τα δόντια σου εξασφαλίζεις όχι μόνο λευκό και υγιές χαμόγελο αλλά κάνεις ένα ακόμη βήμα για το μεγάλο στόχο της καλύτερης υγείας γενικότερα. Και για το ευ ζην θα προσθέταμε.

Η καλή στοματική υγεία είναι και συνεπάγεται πολλά περισσότερα από ένα υγιές χαμόγελο. Είναι ακριβώς αυτό που μας υπενθυμίζει το μήνυμα της σημερινής ημέρας (Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας): «Κάνε Ααα: Σκέψου το στόμα σου, σκέψου την υγεία σου».

Απλό και κατανοητό. Ασχοληθείτε με τη στοματική σας υγεία, δεν είναι μόνο θέμα τερηδόνας, πλάκας και ουλίτιδας, αλλά γενικότερα υγείας, αυτοπεποίθησης, ευζωίας.

Και όπως και πολλά άλλα πράγματα, έτσι και η στοματική υγεία δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο.

Και σίγουρα ο τρόπος που διδάσκει η Philips Sonicare είναι και φιλικός και απλός και σίγουρα πολύ αποτελεσματικός.

«Κάνε Ααα»: Ο σοβαρός λόγος για τον οποίο όλοι σήμερα μας προτρέπουν να... ανοίξουμε το στόμα μας | iefimerida.gr 0

Με τις διάσημες οδοντόβουρτσες που όσοι τις έχουν δοκιμάσει αντιλαμβάνονται ότι δεν έχουν καμία σχέση με ό,τι γνώριζαν περί ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας μέχρι να μπει στη ζωή τους η τεχνολογία Philips Sonicare το βούρτσισμα των δοντιών γίνεται συνήθεια. Ευχάριστη. Τόσο ευχάριστη όσο το να βάζεις στο μπολ κάθε πρωί το φαγητό που έχεις ετοιμάσει την προηγούμενη για να το πάρεις μαζί σου στη δουλειά. Γιατί και τα δύο προσφέρουν την ίδια ικανοποίηση ότι κάνεις κάτι πολύ καλό σημαντικό για τον εαυτό σου.

Κάτι πολύ καλό για την υγεία σου, όχι μόνο τη στοματική. Κάνεις ένα ακόμη βήμα για το healthy living.

Ενα βήμα πιο κοντά στο healthy living με μια οδοντόβουρτσα gadget (από άποψη αισθητικής, design και τεχνολογίας). Τι εννοούμε:

Από άποψη αισθητικής: Μια κομψή οδοντόβουρτσα, άνετη στο πιάσιμο, που δεν σε... ταρακουνά ολόκληρο/η καθώς τίθεται σε λειτουργία. Με υπερήχους, απαλές δονήσεις, που καθαρίζουν τα δόντια και τα ούλα χωρίς να τα πληγώνουν και χωρίς να σε... βασανίζουν, χωρίς να κάνουν την όλη διαδικασία ενοχλητική και βαρετή.

Από άποψη design: Μια οδοντόβουρτσα που το design της συναγωνίζεται αυτό των smartphones που έχουν εισβάλει στην καθημερινότητα όλων και έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Με αξεσουάρ που παραπέμπουν και αυτά σε gadget: Μια κομψή θήκη μεταφοράς, μικρή και διακριτική που αγκαλιάζει την οδοντόβουρτσα και τις κεφαλές της και η οποία με ένα καλώδιο usb γίνεται αυτομάτως φορτιστής (απλά τα πράγματα συνδέεις το καλώδιο usb με τη θήκη μεταφοράς το συνδέεις με τον υπολογιστή και η οδοντόβουρτσα φορτίζει). Μια θήκη που κάνει τη μεταφορά της οδοντόβουρτσας παιχνιδάκι, σε διευκολύνει να την έχεις παντού και πάντα μαζί σου. Με έναν ακόμη φορτιστή που δεν σου περνάει από το μυαλό ότι είναι φορτιστής: Ενα ποτήρι (ναι ένα ποτήρι) μπάνιου με μεταλλικές λεπτομέρειες το οποίο διακοσμεί το χώρο και το οποίο συνδέοντας το στην πρίζα φορτίζει την οδοντόβουρτσα. Τόσο απλά.

Από άποψη τεχνολογίας: Από πού να πρωτοξεκινήσεις...

  • Α. Διαθέτει 5 προγράμματα καθαρισμού που ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη
  1. Καθαρισμός: Άψογη καθημερινή φροντίδα των δοντιών σας
  2. Λεύκανση: Αφαίρεση των κηλίδων
  3. Ευαίσθητα δόντια: Απαλός καθαρισμός για τα δόντια και τα ούλα σας
  4. Φροντίδα των ούλων: Απαλό μασάζ στα ούλα
  5. Γυάλισμα: Για ακόμη πιο αστραφτερά δόντια
  • Β. Διαθέτει χρονοδιακόπτη. Ναι χρονοδιακόπτη. Όλοι οι οδοντίατροι παγκοσμίως συστήνουν δίλεπτο βούρτσισμα των δοντιών πρωί και βράδυ. Ποιος έχει βάλει, όμως, ποτέ στη ζωή του χρονοδιακόπτη, ποιος ξεκινάει το βούρτσισμα κοιτώντας το ρολόι; Κανείς και ποτέ. Με τη Philips Sonicare ξέρεις όμως ότι το βούρτσισμα θα διαρκέσει δύο λεπτά καθώς τόσο διαρκεί το πρόγραμμα καθαρισμού. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μετακινείς την οδοντόβουρτσα στο στόμα. Εκείνη θα σταματήσει όταν έχει ολοκληρωθεί πλήρως ο καθαρισμός του στόματος. 
  • Γ. Και  πάμε στο κυριότερο. Τι ακριβώς καταφέρνει κανείς χρησιμοποιώντας τη Philips Sonicare
  1. Αφαιρεί έως και 7 φορές περισσότερη πλάκα σε σχέση με τις συμβατικές οδοντόβουρτσες.
  2. Λευκαίνει τα δόντια 2 φορές περισσότερο σε σχέση με τις συμβατικές οδοντόβουρτσες και αφαιρεί 100% περισσότερους λεκέδες για πιο λευκά δόντια σε 1 εβδομάδα. 
  3. Ανθρωποι που αποφάσισαν να βάλουν την Philips Sonicare στη ζωή τους παραδέχονται μετά από ένα μικρό διάστημα χρήσης, ενός μήνα, ότι έχουν... άλλο στόμα. Υγιές στόμα. Καθαρά δόντια, υγιή ούλα.  Εχουν βγάλει ένα βραχνά από πάνω τους, αυτόν με τα προβλήματα στοματικής υγείας, με τα πρησμένα ούλα, την πλάκα, την τόσο ύπουλη τερηδόνα που όλοι γνωρίζουμε ότι μπορεί να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμα προβλήματα. Προβλήματα με επιπτώσεις στην υγεία αλλά και στην εικόνα. 

Και το αποτέλεσμα τους το πιστοποιεί και ο οδοντίατρος, ο άλλος σύμμαχος για την υγεία του στόματος που είναι αυτός που τις περισσότερες φορές συστήνει τη χρήση της Philips Sonicare ως τη λύση για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων στοματικής υγιεινής.

Προβλήματα κοινά κατά τα λοιπά, όπως μαρτυρούν έρευνες και στατιστικές. Τα στοιχεία δείχνουν ότι 3,9 δισεκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υγεία των δοντιών τους και των ούλων τους. Ο μισός πληθυσμός του πλανήτη αντιμετωπίζει προβλήματα τερηδόνας. Επομένως ναι, προβλήματα κοινά, με επιπτώσεις πολλαπλές, που επιβαρύνουν ή επιβαρύνονται από άλλα, τον διαβήτη, τις καρδιαγγειακές παθήσεις αλλά και καταστάσεις όπως η εγκυμοσύνη.

«Κάνε Ααα»: Ο σοβαρός λόγος για τον οποίο όλοι σήμερα μας προτρέπουν να... ανοίξουμε το στόμα μας | iefimerida.gr 1

Η Philips Sonicare αποτελεί όχι μόνο λύση αλλά και σύμμαχο στην αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων. Προβλημάτων που κακά τα ψέματα η αντιμετώπισή τους είναι και θέμα παιδείας. Και η Philips Sonicare κάνει ακριβώς αυτό, εκπαιδεύει τους ανθρώπους στη σημασία της οικοδόμησης καλών συνηθειών στοματικής υγείας.

Η Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας είναι μια καλή ευκαιρία να σκεφτούμε όλοι τη σημασία της φροντίδας των δοντιών και των ούλων και μάλιστα από μικρή ηλικία, από τα χρόνια εκείνα που δημιουργούνται οι συνήθειες που καθορίζουν τη μετέπειτα ζωή μας και την υγεία μας.

Μέρα που είναι ας αδράξουμε την ευκαιρία να αναλογιστούμε τα όσα πρέπει να κάνουμε για να τη στοματική μας υγεία και συνεπώς για τη υγεία μας γενικότερα. Και για το ευ ζήν. Με την Philips Sonicare σύμμαχο και συμπαραστάτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ