Η Κιμ Καρντάσιαν θα σταματήσει μόλις κάνει 4 παιδιά – «Δεν αντέχω περισσότερα» - iefimerida.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν θα σταματήσει μόλις κάνει 4 παιδιά – «Δεν αντέχω περισσότερα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ πριν από λίγο καιρό έφεραν στον κόσμο το τρίτο τους παιδί, την Σικάγο. Αν και στο παρελθόν, η διάσημη τηλεπερσόνα είχε εκφράσει την επιθυμία της να κάνει «ένα εκατομμύριο» παιδιά, όμως αποκάλυψε θα αρκεστεί τελικά στα τέσσερα.

Ερωτηθείσα από το περιοδικό Elle το οποίο κοσμεί και το εξώφυλλο, αν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ξανά την παρένθετη μητέρα (όπως έκανε με τη Σικάγο), η Κιμ απάντησε: «Δεν ξέρω. Αυτή τη στιγμή το σπίτι μου και η καρδιά μου είναι πραγματικά γεμάτα».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 26 Φεβ, 2018 στις 1:55 μμ PST

Αλλά σημείωσε πως τα τέσσερα παιδιά θα ήταν ο μέγιστος αριθμός. «Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να χειριστώ περισσότερα από τέσσερα» εξήγησε. «Ο χρόνος μου είναι πραγματικά πολύ περιορισμένος. Και νομίζω ότι είναι σημαντικό σε όλα τα ζευγάρια, η μαμά να δίνει στο σύζυγο τόση προσοχή όσο και στα παιδιά».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 29 Δεκ, 2017 στις 8:46 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ