Σάλος με βίντεο που δείχνει αεροσυνοδούς σε όργιο -Χορός και αχαλίνωτο σεξ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Σάλος με βίντεο που δείχνει αεροσυνοδούς σε όργιο -Χορός και αχαλίνωτο σεξ [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει ξεσπάσει με το βίντεο οργίων αεροσυνοδών της China Eastern Airlines.

Το οπτικό υλικό προέρχεται, όπως αναφέρει η Daily Mail, από πάρτι οργίων σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης. Πρωταγωνιστές του οργίου υπάλληλοι της κινεζικής αεροπορικής, τέσσερις γυναίκες και δύο άνδρες, όλοι τους αεροσυνοδοί της China Eastern Airlines.

Για «κατασκευασμένο» βίντεο, που έχει στόχο να πλήξει την εταιρεία, κάνει λόγο η China Eastern Airlines, αναφερόμενη στο «καυτό» οπτικό υλικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και καταγράφει ένα πάρτι οργίων σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης, στο οποίο πρωταγωνιστούν υπάλληλοι της εταιρείας!


Το επίμαχο βίντεο φέρεται να αναρτήθηκε στο Weibo και σε αυτό φαίνονται οι έξι γυμνοί αεροσυνοδοί να κάνουν σεξ και να χορεύουν. Οι επίμαχες εικόνες έγιναν γνωστές μέσω Twitter, καθώς οι κινεζικές αρχές έσπευσαν να τις αποσύρουν από το Weibo.

Από την πλευρά της η αεροπορική εταιρεία κάνει λόγο για κατασκευασμένο βίντεο υποστηρίζοντας ότι οι εικονιζόμενοι δεν είναι υπάλληλοί της και πως το βίντεο δεν έχει γυριστεί στη Μαδρίτη αλλά στην Αφρική. Επισημαίνει ακόμη ότι εκείνοι που δημιούργησαν το βίντεο και το ανέβασαν στα social media, το έκαναν, με σκοπό να πλήξουν την φήμη της China Eastern Airlines.

Την ίδια ώρα, χρήστες του Διαδικτύου επισημαίνουν ότι οι εικόνες μοιάζουν να έχουν μαγνητοσκοπηθεί σε κάποιο πριβέ σπα στην Ταϊλάνδη καθώς και ότι η συμπεριφορά των γυναικών που φαίνονται στο επίμαχο βίντεο, παραπέμπει περισσότερο σε ιερόδουλες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ china eastern airlines αεροσυνοδοί όργιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ