NBA: Τζέιμς και Ουέστμπρουκ οι κορυφαίοι της εβδομάδας - iefimerida.gr

NBA: Τζέιμς και Ουέστμπρουκ οι κορυφαίοι της εβδομάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς των Κλίβελαντ Καβαλίερς και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ αναδείχθηκαν πολυτιμότεροι παίκτες της εβδομάδας που μας πέρασε σε Ανατολική και Δυτική Περιφέρεια του ΝΒΑ, αντίστοιχα.

Ο αστέρας του Κλίβελαντ κέρδισε για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν τον τίτλο του MVP της εβδομάδας και συμπλήρωσε τους 60 στην καριέρα του, που αποτελούν ρεκόρ στο ΝΒΑ. Σε τρεις αναμετρήσεις της περασμένης εβδομάδας, το Κλίβελαντ πανηγύρισε δύο νίκες με τον Τζέιμς να έχει μέσο όρο 32 πόντους, 13.3 ριμπάουντ, 9.7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2.3 μπλοκ. Μάλιστα, σημείωσε τρία διαδοχικά νταμπλ νταμπλ και δύο τριπλ νταμπλ.

Από την πλευρά του, ο Ουέστμπρουκ με τον εντυπωσιακό μέσο όρο 25.5 πόντους, 12 ασίστ και 11.3 ριμπάουντ κράτησε αήττητη την Οκλαχόμα και στις τέσσερις αναμετρήσεις που έδωσε. Παράλληλα, ο τίτλος του MVP ήταν ο δεύτερος που κερδίζει την εφετινή αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NBA Ράσελ Ουέστμπρουκ Λεμπρόν Τζέιμς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ