Η εφορία απέρριψε την προσφορά του Ρονάλντο -Παραμένει ο κίνδυνος φυλάκισης - iefimerida.gr

Η εφορία απέρριψε την προσφορά του Ρονάλντο -Παραμένει ο κίνδυνος φυλάκισης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αντιδικία μεταξύ των ισπανικών φορολογικών αρχών και του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ερευνήθηκε για φερόμενη φοροδιαφυγή 14,7 εκατομμυρίων ευρώ, έληξε χωρίς συμφωνία.

Η «El Mundo» έκανε λόγο για «κενή επιταγή» που προσέφερε ο Πορτογάλος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης στην ισπανική οικονομική διοίκηση, προκειμένου να κλείσει η υπόθεση και να αποφύγει τις ποινές.

Σύμφωνα με το «As», η προσφορά του CR7 περιορίστηκε στα 3,8 εκατομμύρια ευρώ και απορρίφθηκε επειδή θεωρήθηκε «μη συμφέρουσα». Ο διάσημος άσος, ανέφεραν πηγές της έρευνας, προσέφερε ένα «ασήμαντο ποσό σε σύγκριση με την αμφισβητούμενη φοροδιαφυγή» και καλείται πλέον να πληρώσει τα πάντα, συν το πρόστιμο.

Συνολικά, το ποσό που απαιτούν οι ισπανικές φορολογικές αρχές από τον Ρονάλντο ανέρχεται σε 25.693.315,39 ευρώ, δηλαδή σχεδόν το διπλάσιο της φερόμενης φοροδιαφυγής. Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, η ανάλυση θα δημοσιοποιηθεί πριν από τις 15 Ιουνίου, ενώ μία ημέρα πριν θα έχει ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ